Ședința din 17 octombrie 2017

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice din aparatul de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca si din serviciile publice subordonate Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, pentru anul 2018.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Aprobarea Regulamentului de comercializare a produselor si serviciilor de piata pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Transmiterea dreptului de concesiune asupra cotei actuale de 3/175 parte din terenul in suprafata de 525 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, Piata Marasti, Bl. 12, inscris in C.F. 296489 Cluj-Napoca (nr. C.F. vechi 117125), sub nr. topo. 24517.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului in suprafata de 28 de mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Louis Pasteur nr. 74, inscris in C.F. nr. 267745 Cluj-Napoca (nr. C.F. vechi 157766), sub nr. cad. 6663 (topo. 24038/2).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Demolarea imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Motilor nr. 63, ap. 5.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Modificarea si completarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Completarea Hotararii nr. 372/2013 (insusirea documentatiilor cadastrale pentru actualizare date, dezmembrare, alipire si reapartamentare imobil situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Paris nr. 41-43).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. G-ral Traian Mosoiu nr. 62, identificat prin nr. cad. 325873.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Aprobarea acordului prealabil de concesionare a 24,71% din drepturile si obligatiile dobandite din Contractul de inchiriere nr. 44057/3.02.2016, incheiat cu S.C. O Peter's Pub S.R.L., catre S.C. Test Bar S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Inchirierea prin licitatie a unor spatii excedentare disponibile din cadrul unitatii de invatamant preuniversitar de stat, Colegiul Tehnic „Napoca”, care detine in administrare bunuri imobile, proprietatea Municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Insusirea documentatiei cadastrale de alipire a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Ciresilor nr. 15.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Insusirea documentatiei topo-cadastrale de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Frunzisului” si actualizarea pozitiei 1300 din Anexa 4 la Hotararea nr. 133/2005, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Insusirea documentatiei de alipire a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, zona str. Borhanciului.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobarea solicitarii de schimbare a destinatiei unui spatiu in suprafata de 11 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Avram Iancu nr. 70-72, in incinta Colegiului National „George Cosbuc”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Modificarea limitelor de proprietate pentru imobilul-teren intravilan, cu nr. cadastral 323486, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Pasteur nr. 50.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Acordarea gratuitatii transportului urban pe mijloacele de transport in comun pentru persoanele varstnice si pensionarii din municipiul Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Prelungirea termenului de locatiune a unor contracte avand ca obiect locuinte construite de catre A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea listei provizorii de prioritati pentru anul 2018, in vederea repartizarii, prin inchiriere, a locuintelor sociale din fondul locativ de stat, a stabilirii termenului de depunere a contestatiilor si a aprobarii componentei Comisiei de solutionare a contestatiilor.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Darea in administrare, Gradinitei cu Program Prelungit „Lizuca”, a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Cojocnei nr. 93-99.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Insusirea documentatiei de dezlipire a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, Piata Timotei Cipariu nr. 2.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Insusirea documentatiei topo-cadastrale de inscriere in cartea funciara a imobilelor „str. Dostoievski”, „str. Muncitorilor” si actualizarea pozitiilor 1252 si 1516 din Anexa 4 la Hotararea nr. 133/2005, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Aprobarea P.U.D. mansardare locuinta familiala – str. Turnu Severin nr. 3; beneficiari: Radu Sorin-Gabriel si Radu Alexandra.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala S+P+E, str. Artarului nr. 5A; beneficiari: Precup Claudiu Cornel si Precup Maria.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Informații suplimentare se pot obține de la:

Biroul Mass-media

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK