Ședința din 30 august 2012

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Conferirea titlului de „Cetatean de onoare post-mortem al municipiului Cluj-Napoca” domnului Grigore Eugen Pop.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Acordarea Diplomei si Medaliei „Pro urbis” pentru excelenta in sport sportivilor clujeni, legitimati la cluburile din municipiu, din alte localitati din tara, precum si antrenorilor clujeni.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Acordarea unui mandat general Primarului municipiului Cluj-Napoca in vederea reprezentarii Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in fata instantelor judecatoresti.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Dezmembrarea, concesionarea prin incredintare directa si insusirea documentatiei topografice, a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Visinilor nr. 1, in suprafata de 45 m.p., in vederea extinderii si etajarii garajului.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Dezmembrarea, concesionarea prin incredintare directa si insusirea documentatiei cadastrale pentru dezmembrare, a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Ana Ipatescu nr. 8, in suprafata de 28 m.p., in vederea extinderii si mansardarii locuintei.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Includerea doamnei dr. Teocan Ramona Antonela in Contractul de inchiriere nr. 1770/07.10.1999, avand ca obiect spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Izlazului nr. 18, in locul doamnei dr. Vekov Z. Ildiko.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Includerea domnului Bors Grigore-Andrei, urmas de erou-martir, in Contractul de inchiriere nr. 2288/2001, avand ca obiect spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 27 ap.6.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Prelungirea termenului de comodat al Contractului nr. 2645/2009, incheiat cu Fundatia Prison Fellowship Romania, avand ca obiect suprafata de 76 m.p. din spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 3 ap. 3.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Insusirea documentatiei cadastrale pentru dezlipirea terenului in suprafata de 17.153 m.p., situat in municipiul Cluj-Napoca, zona Lomb si atribuirea, in folosinta gratuita, a suprafetei de 300 m.p.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Insusirea raportului de evaluare a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Nicolae Pascaly nr. 9 ap. 8 si aprobarea sistarii, cu sulta, a starii de indiviziune asupra imobilului.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Insusirea raportului de evaluare a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Marasesti nr. 42-44, corp II, ap. 10, 25 si 27, si aprobarea sistarii, fara sulta, a starii de indiviziune asupra acestor imobile.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Modificarea Hotararii nr. 287/2012 (insusirea documentatiei cadastrale de iesire din indiviziune, dezlipire si partaj voluntar pod, pentru imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. St. O. Iosif nr. 1-3).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Insusirea documentatiei pentru dezlipirea si inscrierea in cartea funciara a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, Parcul Feroviarilor f.n. si aprobarea modificarii Hotararii nr. 192/2002 (atribuirea unui teren).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Prelungirea termenului de locatiune a contractelor avand ca obiect locuinte construite de catre A.N.L., situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Mehedinti nr. 41 si recalcularea chiriei pentru titularii contractelor de inchiriere care au implinit varsta de 35 de ani.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Completarea Hotararii nr. 275/2012 (constituirea comisiei mixte de repartizare a locuintelor fond de stat).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobarea P.U.D. construire doua locuinte unifamiliale cuplate S+P+M, str. Fagului nr. 87; beneficiara: S.C. Tex Poggiana Com Impex S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobarea P.U.D. terminal de ciment si statie de incarcare, B-dul Muncii nr. 18; beneficiara: S.C. Lafarge Ciment Romania S.A.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea P.U.D. construire cladire de birouri si depozit, Calea Someseni nr. 4A; beneficiara: S.C. Lomilux S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala D+P+M, str. Turnu Rosu nr. 13-15; beneficiar: Hristu Andrei Teja.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Aprobarea P.U.D. extindere si mansardare imobil de locuit si construire garaj auto, str. Dimitrie Bolintineanu nr. 32; beneficiara: S.C. Lomilux S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Aprobarea P.U.D. construire ansamblu cu functiuni mixte si locuinte, Calea Dorobantilor nr. 33-35-37; beneficiara: S.C. Drusal S.A.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala D+P+E, str. Voronet nr. 8; beneficiar: Bandura Nicolae.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Aprobarea P.U.D. locuinta unifamiliala tip vila P+M, Colonia Faget nr. 21G; beneficiara: Madas Ioana Codruta.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Informații suplimentare se pot obține de la:

Biroul Mass-media

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK