Ședința din 31 ianuarie 2017

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Incetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Csoma Botond, din partea U.D.M.R. si vacantarea mandatului de consilier local.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Modificarea Hotararii nr. 392/2016 (constituirea Comisiei de validare a mandatelor consilierilor locali, alesi la 5 iunie 2016, in Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Incetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Vasile Florin Stamatian, din partea P.N.L. si validarea mandatului consilierului local supleant, Ovidiu Vasile Visan, din partea P.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Modificarea Hotararii nr. 397/2016 (organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata prin Hotararile nr. 431/2016, 574/2016 si 652/2016.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Modificarea Hotararii nr. 399/2016 (desemnarea unor consilieri locali, membri si membri supleanti in Comisia de vanzare a spatiilor proprietate privata a statutului sau a unitatilor administrativ-teritoriale cu destinatia de cabinete medicale si a spatiilor in care se desfasoara activitati conexe actului medical, precum si in Comisia de contestatie).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Modificarea Hotararii nr. 404/2016 (constituirea Comisiei mixte pentru spatii cu alta destinatie), modificata prin Hotararea nr. 753/2016.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Modificarea Hotararii nr. 424/2016 (constituirea Comisiei pentru aplicarea Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subventii asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica, care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Conferirea titlului de „Cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca” domnului Grigore Lese.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 1A, teren aferent apartamentului nr. 5 din blocul 1B.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 1A, teren aferent apartamentului nr. 4 din blocul 1C si a garajului G13.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 1A, teren aferent apartamentului nr. 6 din blocul 1D si a garajului G12.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 1A, teren aferent apartamentului nr. 7 din blocul 1D si a garajului G2.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Insusirea documentatiei cadastrale de inscriere a suprafetei imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Garibaldi nr. 22 (azi nr. 20A).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Insusirea documentatiei tehnice de dezlipire si inscriere in cartea funciara a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Avram Iancu f.n. si atribuirea in proprietate a unui loc de veci.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Insusirea Raportului de evaluare a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Dorobantilor nr. 34-36 si aprobarea sistarii, cu sulta, a starii de indiviziune asupra imobilului.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Aprobarea solicitarii de trecere a terenului identificat cu nr. top. 21056, inscris in C.F. nr. 257478 Cluj-Napoca, aferent str. Nicolae Patrascu, situata in municipiul Cluj-Napoca, din domeniul public al Judetului Cluj, in domeniul public al Municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 323072.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Fagului nr. 28B, identificat prin nr. cad. 323077.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 323379.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, identificate prin nr. cad. 322071, 323447 si 323464.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Corneliu Coposu nr. 18, identificat prin nr. cad. 323149.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, identificate prin nr. cad. 322660 si nr. cad. 287013.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Antonio Gaudi nr. 43, identificate prin nr. cad. 321119 si 6063/2/2.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Voievodul Gelu nr. 44, identificat prin nr. cad. 321538.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Informații suplimentare se pot obține de la:

Biroul Mass-media

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK