Festivalul ONG-urilor la Cluj-Napoca

La inceputul de vara, intre 4-6 iunie, Piata Muzeului din Cluj-Napoca va gazdui un eveniment inedit: ONG-Fest Cluj, conceput ca un oras subdimensionat, cu propriile lui evenimente, de la teatru stradal, expozitii, spectacole si pana la concerte ale artistilor in voga, concursuri, proiectii de filme, ateliere de creatie, mima si pictura pe fata, demonstratii de prim ajutor, jocuri interactive si activitati sportive.

Vor fi puse la dispozitie 50 de standuri pentru ONG-uri si o scena pentru programe cultural-artistice. Toate acestea vor contribui la crearea unei atmosfere de expozitie atat in aer liber, care va fi prielnica organizarii de dezbateri si seminarii, cat si in cafenelele din zona.

Organizatiile neguvernamentale din Romania, cu toate ca isi asuma responsabilitati majore si desfasoara activitati vitale in segmentul cultural, civil, educational, social, sportiv etc. cat si la infrastructura, personalul si serviciile implicate in aceste domenii, sunt inca extrem de slab reprezentate in imaginea cetatenilor creata despre mecanismele si institutiile societatii.

Acest proiect inspirat din targul ONG-FEST 2009 din Bucuresti, eveniment de mare succes organizat de catre FDSC, urmareste accentuarea vizibilitatii ONG-urilor din judetul Cluj, respectiv a celor care isi desfasoara activitatea (si) in aceasta regiune.

Invitam cu drag toate organizatiile non-profit sa ne alature evenimentului!

Solicitarea formularelor de inscriere se poate face prin e-mail: contact@ongfest.org sau telefon: 0741915082, cel tarziu pana la data de 28 februarie 2010. Detalii despre eveniment pe site-ul oficial: www.ongfest.org.

Primaria si Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca
Asociatia ART-ERA, Cluj-Napoca
Asociatia Breasla Mestesugarilor din Transilvania
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

Breasla Mestesugarilor din Transilvania
Guild of Transylvanian Craftsmen
tel: 0264 533565, fax: fax:+40 364 816 455
mobil: 0741915082
www.ongfest.org.