PLAN URBANISTIC ZONAL – Calea Mănăștur-Calea Moților- str. Uzinei Electrice – str. Mărginașă


PLAN URBANISTIC ZONAL Sopor – soluția câștigătoare la concursul de soluții


1.  Anunțarea intenției de elaborare (PUD și PUZ):


În perioada 10  20 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zonă rezidențială str. Galaction Liviu Munteanu est pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 3 15 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ urbanizare – colonia Sopor nord pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 3 15 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare urbană, blv Muncii nr.2 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  2 – 13 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zona rezidentiala strada Breaza pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  2 – 13 iulie -2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare strada Borhanciului Est pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  2 – 13 iulie -2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z. construire imobile cu funcțiuni mixte str Parâng, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 24 iunie – 3 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare urbană Calea Dorobanților nr. 104-106, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 18 iunie – 2 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare zonă mixtă str. Borhanciului nr. 46, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 14 mai 2020 – 29 mai 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare, str. Speranței FN, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7


În perioada 7 mai 2020 – 22 mai 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare, str. Adjudului nr. 1, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7


În perioada 7 mai 2020 – 22 mai 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare, str. Vanatorului-Vantului-Rahovei pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7


În perioada 8 aprilie – 16 aprilie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare ansamblu de locuinte, str. Luminii-Eugen Ionescu vest pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.


În perioada 8 aprilie – 16 aprilie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z. de corectare a limitei U.T.R. – str. Vanatorului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.


În perioada 13 – 20 martie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare str. Frunzișului latura sud estică pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.

PERIOADA DE TRANMITERE A PROPUNERILOR, SUGESTIILOR SAU OPINIILOR PE MARGINEA ACESTUI PROIECT SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ ÎN 27 MARTIE 2020 


În perioada 6 – 13 februarie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare str. Mihai Românu nord pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.


În perioada 24.01.2020 – 31.01.2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare ansamblu rezidential cu dotari, str. Dionisie Roman nr.1 pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.

Arhivă

3. Documentații de urbanism avizate: