ANUNȚ

In perioada 16 martie 2021 – 7 aprilie 2021, Primaria municipiului Cluj-Napoca organizează întâlniri cu proprietarii terenurilor incluși în PUZ Sopor, în vederea informarii și consultarii cu privire la propunerea PUZ. Datorita contextului actual, intalnirile vor avea loc in format de videoconferinta pe platforma ZOOM, de la ora 15.00.

Calendarul intalnirilor: 16 martie – zona UV6, 17 martie – zona E, 18 martie – zona A,B,C,D, 23 martie – zona UV1a si UV1b, 24 martie – zona UV2a si UV2b, 30 martie – zona UV3, 31 martie – zona UV4, 1 aprilie – zona UV5a si UV5b, 7 aprilie – zona UV7.

Proprietarii terenurilor inclusi in aria de studiu a PUZ sunt rugati sa transmita pe adresa strategiiurbane@primariaclujnapoca.ro un e-mail cu cel putin 1 zi inainte de data sedintei, pentru a ne furniza adresa electronica de contact ( e-mailul) pe care doresc sa primeasca linkul de conectare la sedinta. Se vor transmite inclusiv datele de indentificare a terenului proprietate. La ședințe vor participa proprietarii terenurilor (sau reprezentantii legali ai acestora), echipa de proiectare și reprezentanti ai autorității publice locale.

Valorile de calcul sunt ajustabile în functie de rezultatele dezbaterilor și eventuale modificări.

Propuneri, sugestii și observații cu privire la propunerea PUZ se pot transmite pe registratura@primariaclujnapoca.ro până în data de 15 aprilie 2021.


Planul Urbanistic Zonal – Drum Transregio TR35 (Centura metropolitană și drumuri de legatură)

Ședințele de dezbatere publică online a alternativei finale  „PUZ pentru DRUM TRANSREGIO FELEAC TR 35 – CENTURA METROPOLITANĂ ȘI DRUMURI DE LEGĂTURĂ”, în vederea obținerii avizului de mediu conform HG nr. 1076/2004 vor avea loc în data de 04.12.2020 și 07.12.2020, ambele de la ora 16.00, pe o platformă online dedicată.

Accesul publicului la ședința de dezbatere publică online se poate face prin accesarea site-ului Primăriei Cluj-Napoca (www.primariaclujnapoca.ro – Secțiunea Comunitate/Cetățeni/Dezbateri publice), link-ul de accesare fiind disponibil cu 48h înainte de data organizării ședințelor de de dezbatere publică.

Pentru înscrierea la cuvânt este necesară completarea formularului online până luni, 7 decembrie 2020, ora 12.00.


Primăria Municipiului Cluj-Napoca publică spre informarea si consultarea publicului  PUZ – Drum Transregio TR35 (Etapa 1 – Centura metropolitană, Etapa 2- drumuri de legătură).

În perioada 13 noiembrie – 3 decembrie 2020 publicul interesat are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii și opinii cu privire la propunerile PUZ (de pe raza UAT Cluj-Napoca) pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

Material explicativ

Traseu centura și drumuri de legătura ( UAT Cluj-Napoca)

Traseu centura si drumuri de legatura ( toate UAT-urile)

Memoriu non-tehnic

Plan urbanistic Zonal

Memoriu general si  Regulament PUZ

Plan de incadrare

Situatia existenta  1  2

Reglementari urbanistice 1   2 

Proprietatea asupra terenurilor 1  2

Echipare edilitara 1   2

Notă:

1 – UAT Gilau UAT Floresti UAT Baciu

2 – UAT Cluj-Napoca UAT Feleacu UAT Apahida

3 – UAT Cluj-Napoca


29.10.2020 – Primăria municipiului Cluj-Napoca publică spre informarea publicului PROPUNEREA privind AMENAJAREA ANSAMBLULUI URBAN CETATUIA,  studiu realizat în baza soluției câștigătoare a concursului internațional de soluții “ Cetățuia Hill – International Design Competition / Amenajare Cetățuia”.

Prin intermediul Centrului de Inovare și Imaginație Civică , primaria Municipiului Cluj-Napoca organizează o dezbatere publică online joi, 5 noiembrie 2020, începând cu ora 17.00, tema acesteia fiind „Amenajare Cetățuie”. Dezbaterea vor fi transmisă live pe paginile de Facebook CIIC – Centrul de Inovare și Imaginație Civică și Municipiul Cluj-Napoca.

Pentru înscrierea la cuvânt, cei interesați sunt rugați să adreseze o solicitare în opțiunea ”mesaj” a paginii CIIC – Centrul de Inovare și Imaginație Civică pentru a putea primi linkul de conectare în ziua dezbaterii și detalii cu privire la intervenție.


MASTERPLAN SOPOR –  PUZ preliminar 15 iulie 2020:

Primăria municipiului Cluj-Napoca publică spre informarea publicului Masterplan Sopor (PUZ preliminar), studiu realizat în baza soluției câștigătoare a concursului internațional de soluții pentru „Plan Urbanistic Zonal Sopor – Masterplan -Cluj-Napoca 2019”. Datorită complexității și impactului P.U.Z., se va organiza și o dezbatere publică pe tema MASTERPLAN SOPOR, în principiu în septembrie/octombrie, la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Plan de situație existent                                        Plan proprietate asupra terenurilor și proprietate juridică a terenurilor

Plan etape de implementare                                Plan reglementări urbanistice – UTR

Plan mobilare urbanistică                                     Plan reglementări urbanistice – zonificare funcțională

Plan tramă stradală propusă                                 Profile propuse

Principii generale de organizare                          Detalieri zone

Memoriu general


PLAN URBANISTIC ZONAL – Calea Mănăștur-Calea Moților- str. Uzinei Electrice – str. Mărginașă


1.  Anunțarea intenției de elaborare (PUD și PUZ):

În perioada 13 – 27 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Bicaz , pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 13 – 27 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zona de locuințe colective cu funcțiuni terțiare la parter str. Observator nr.133 , pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 04 – 19 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare urbana, str. Tudor Vladimirescu sud , pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare etapa I str. Colonia Breaza , pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Romul Ladea – str. Nordului, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

14 mai 2021: În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 nu s-au înregistrat propuneri/observații din partea publicului.


În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Făgetului – vest, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare ansamblu mixt str. Bună Ziua -nord, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

14 mai 2021:  Propuneri/observații din partea publicului înregistrate în perioada 26 aprilie – 12 mai


În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația  PUZ dezvoltare ansamblu mixt str. Porțelanului – str. Tăbăcarilor, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

14 mai 2021: În perioada 26 aprilie – 12 mai 2021 nu s-au înregistrat propuneri/observații din partea publicului.


În perioada 21 aprilie – 6 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ parcelare și construire locuințe str. Câmpului nr 161, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 20 aprilie – 5 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația  PUZ de restructurare str. Dorobanților 114-118, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 20 aprilie – 5 mai 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Lipova, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 12 – 23 aprilie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ– amenajare ansamblul Clinicilor universitare și dezvoltare Centru Intregrat de Transplant, str. Clinicilor – str. Victor Babeș, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 29 martie – 13 aprilie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ Parcelare si construire locuinte familiale str Cezar Bolliac, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 martie – 6 aprilie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare str. Oasului 27, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 15 – 30 martie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Colonia Sopor, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  11 – 26 martie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare, str. Luminii-str. Eugen Ionesco, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  8 – 22 martie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de parcelare str. Oașului 357, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  3 – 18 martie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare – str. Nordului, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  23  februarie – 10 martie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația Plan urbanistic zonal str Borhanciului, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  23  februarie – 10 martie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ parcelare și corectare limita UTR str. Voievod Gelu, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  10 – 25  februarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z. parcelare și construire locuințe familiale str Câmpului nr 161, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 25 ianuarie – 5 februarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare parcelare și construire locuințe Colonia Breaza latura sudică, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 20 ianuarie – 3 februarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ construire locuințe unifamiliale și semicolective str. Măcesului, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 12 – 26 ianuarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ ansamblu de locuințe, str Vânătorului-Rahovei, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 31 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ ansamblu locuințe unifamiliale str. Eclipsei fn, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 31 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Odobești latura estică, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 31 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare și parcelare str. Theodor Pallady, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 14-30 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ regenerare urbana – complex studențesc Observator, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 14-30 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare, str. Povârnișului latura estică, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 9– 24 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ schimbare incadrare functionala, str C. Brancusi 174-178, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 7 – 24 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare ansamblu mixt, str. Somesului- str. Lalelelor, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 7 – 21 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ instituire subzona S_Is, str. Uliului nr.124, UBB pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 7 – 21 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de parcelare și construire locuințe, Rahovei nr 38-40 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


PERIOADA DE TRANSMITERE A PROPUNERILOR, SUGESTIILOR SAU OPINIILOR PE MARGINEA ACESTUI PROIECT SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ ÎN 15 ianuarie 2021

În perioada 27 noiembrie – 17 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare Calea Dorobanților pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zona rezidențială str Gheorghe Bibescu pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 25 noiembrie – 31 decembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare strada Borhanciului Est pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 12 – 27 noiembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Semenicului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 12 – 27 noiembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Lombului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 octombrie – 5 noiembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str Nordului vest pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 21 octombrie – 4 noiembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația  P PUZ de dezvoltare zona economica Frunzisului 78 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 21 octombrie – 4 noiembrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația  PUZ de urbanizare str. Dealul Fanatelor pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 1 octombrie 2020 – 12 octombrie publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Simeria latura nordică pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 23 septembrie – 2 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ urbanizare și parcelare construire ansamblu mixt Bd. Muncii nr. 80 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


PUZ dezvoltare zona rezidentiala str Breaza est –  Soluția modificată în urma ședinței C.T.A.T.U. din 07.07.2020:


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zonă rezidențială str Gheorghe Bibescu pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Borhanci fn pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Bicazului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ Construire ansamblu mixt B-dul Muncii pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zona rezidențială str Viile Nădășel- str Breaza pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str Nordului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str Nordului vest pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ Parcelare și construire locuințe str. Vânătorului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ Ansamblu locuințe unifamiliale Aleea Eclipsei est, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 22 septembrie – 1 octombrie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Eugen Ionesco – str. Făgetului, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


PLAN URBANISTIC ZONAL – Amenajarea ansamblului urban Cetățuia Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca supune consultării publice propunerea preliminară PUZ  – Amenajarea ansamblului urban Cetățuia Cluj-Napoca. În perioada 18 – 28 septembrie 2020 publicul interesat are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația supusă consultăriipe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

Proprietarii parcelelor afectate de propunerea preliminară PUZ vor primi notificări scrise. Data până la care aceștia pot depune observații cu privire la propunere este distinctă de cea menționată mai sus (se va preciza în notificarea transmisă).


P.U.Z dezvoltare ansamblu mixt str. Bună ziua , beneficiar Vita Vasile –  Soluția modificată în urma ședinței C.T.A.T.U. din 28.08.2020:


P.U.Z dezvoltare ansamblu mixt str. Bună ziua , beneficiar Vita Vasile –  Soluția modificată în urma ședinței C.T.A.T.U. din 30.07.2020, depusă în 20.08.2020:

Răspuns la obiecțiuni

Soluția inițială


În perioada 20 -30 august 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zonă rezidențială str. Rozmarinului, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 20 -30 august 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare str. Colonia Sopor nr. 37G, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 19 -29 august 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ Corectare limita de U.T.R. intre U.T.R.- ULiu si U.T.R.- Liu str. Voievod Gelu, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 19 -29 august 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare urbană str. Fabricii de Chibrituri nr. 5-11 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 18 -27 august 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ ansamblu multifuncțional str.  Fabricii de Zahăr nr. 107  pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 17 -26 august 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zonă rezidențială str. Aurel Ghurghianu pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 21  31 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ parcelare si construire locuinte familiale, str. Grigore Moisil vest pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 21  31 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare, str. Borhanciului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 21  31 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare, str. Adjudului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 21  31 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUD etajare constructie existenta, Parcul feroviarilor nr. 19 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 20  30 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare urbană, str Traian nr. 40-46 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

PERIOADA DE TRANSMITERE A PROPUNERILOR, SUGESTIILOR SAU OPINIILOR PE MARGINEA ACESTUI PROIECT SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ ÎN 6 AUGUST 2020 


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ ansamblu mixt str. Bună ziua pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.

PERIOADA DE TRANSMITERE A PROPUNERILOR, SUGESTIILOR SAU OPINIILOR PE MARGINEA ACESTUI PROIECT SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ ÎN 20 AUGUST 2020 


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ ansamblu mixt str. Vidrei pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ corectare limita UTR str. Coșbuc nr. 4 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de regenerare urbană zona complex studențesc Observator pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ De restructurare urbană – str. Beiușului – latura vestică pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare – Colonia Sopor pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 13  23 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare – str. Simeria – latura nordică pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 10  20 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zonă rezidențială str. Galaction Liviu Munteanu est pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 3 15 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ urbanizare – colonia Sopor nord pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 3 15 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de restructurare urbană, blv Muncii nr.2 pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  2 – 13 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ dezvoltare zona rezidentiala strada Breaza pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  2 – 13 iulie -2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația PUZ de urbanizare strada Borhanciului Est pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada  2 – 13 iulie -2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z. construire imobile cu funcțiuni mixte str Parâng, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 24 iunie – 3 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare urbană Calea Dorobanților nr. 104-106, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 18 iunie – 2 iulie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare zonă mixtă str. Borhanciului nr. 46, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7.


În perioada 14 mai 2020 – 29 mai 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare, str. Speranței FN, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7


În perioada 7 mai 2020 – 22 mai 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare, str. Adjudului nr. 1, pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7


În perioada 7 mai 2020 – 22 mai 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare, str. Vanatorului-Vantului-Rahovei pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr.7


În perioada 8 aprilie – 16 aprilie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare ansamblu de locuinte, str. Luminii-Eugen Ionescu vest pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.


În perioada 8 aprilie – 16 aprilie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z. de corectare a limitei U.T.R. – str. Vanatorului pe adresa de e-mail: registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.


În perioada 13 – 20 martie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare str. Frunzișului latura sud estică pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.

PERIOADA DE TRANMITERE A PROPUNERILOR, SUGESTIILOR SAU OPINIILOR PE MARGINEA ACESTUI PROIECT SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ ÎN 27 MARTIE 2020 


În perioada 6 – 13 februarie 2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z de urbanizare str. Mihai Românu nord pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.


În perioada 24.01.2020 – 31.01.2020 publicul are posibilitatea de a transmite propuneri, sugestii, opinii cu privire la documentația P.U.Z dezvoltare ansamblu rezidential cu dotari, str. Dionisie Roman nr.1 pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro sau la sediul Primăriei, Calea Moților nr. 7.

Arhivă

3. Documentații de urbanism avizate: