Primăria Cluj-Napoca a inaugurat Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) în luna octombrie 2017, cu o dezbatere având ca temă Parcul Feroviarilor – Concursul de soluții pentru reabilitarea parcului.

Sub sloganul „Imaginăm viitorul orașului!”, Centrul de Inovare și Imaginație Civică își propune să devină un laborator permanent în care să se dezvolte diferitele forme de colaborare între actorii din oraș.

De asemenea, vor fi testate idei noi și proiecte inovative, urmărind să folosim potențialul creativ al comunității clujene pentru dezvoltarea unor politici de inovare urbană. CIIC este coordonat de Ovidiu Cîmpean, director de dezvoltare în cadrul primăriei.

La prima dezbatere a CIIC dedicată reabilitării Parcului Feroviarilor au participat reprezentanți ai Ordinului Arhitecților din România – partenerii Primăriei Cluj-Napoca în organizarea Concursului de soluții pentru reabilitarea parcului, reprezentanți ai echipei câștigătoare a concursului Rethinking Someș, deputați clujeni și consilieri locali, reprezentanți ai Centrului Cultural Clujean și ai societății civile în general.

Pentru mai multe informații, dar și pentru a transmite idei sau propuneri, publicul poate utiliza adresa de email imaginatiecivica@primariaclujnapoca.ro

Loading...