Primar

Emil Boc

Primar2022-02-16T10:39:07+03:00

Oraşul nostru este unul cosmopolit şi multicultural. Printre cei care îl însufleţesc se numără si cei peste o sută de mii de studenţi, veniţi de prin toate colţurile ţării, ba chiar şi din străinătate. Această forţă de muncă tânără şi înalt calificată reprezintă un argument pentru plasarea noastră pe primele locuri din toată Europa ca potenţial de dezvoltare.

Pe lângă universităţi, Cluj-Napoca vine în întâmpinarea investitorilor cu o infrastructură în curs de modernizare, transparenţă decizională la nivelul instituţiilor, parcuri industriale ce au toate dotările necesare mediului de afaceri al secolului 21. Sute de oameni de afaceri atraşi de peste tot vin să lucreze într-un centru financiar şi economic cu adevărat european.

Municipiul Cluj-Napoca este, astăzi, un centru regional al inovaţiei şi oportunităţilor, o destinaţie turistică atractivă, un loc plăcut în care să trăieşti, să munceşti şi să studiezi; un oraş cu autorităţi locale responsabile şi deschise, cu cetăţeni activi şi cu o comunitate de afaceri dinamică şi implicată. Vă invit să îl descoperiţi şi să vă bucuraţi de plăcerea de a fi în inima Transilvaniei, printre cei mai primitori oameni, aici, la Cluj-Napoca.

Emil BOC
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
9 ore în urmă
Municipiul Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează călătorii asupra faptului că, potrivit „Lucrărilor de întreținere periodică a străzii Crișan din Municipiul Cluj-Napoca" desfășurate în perioada 16.08.2022 - 31.08. 2022, liniile de transport 37 și 38 vor avea traseul deviat de pe strada Crișan pe strada Mecanicilor – str. Fericirii – str. I. L Caragiale – str. Horea – Piața Mihai Viteazul.

Detalii suplimentare: ctpcj.ro/index.php/ro/
... Citește mai multeSee Less

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informează călătorii asupra faptului că, potrivit „Lucrărilor de întreținere periodică a străzii Crișan din Municipiul Cluj-Napoca desfășurate în perioada 16.08.2022 - 31.08. 2022, liniile de transport 37 și 38 vor avea traseul deviat de pe strada Crișan pe strada Mecanicilor – str. Fericirii – str. I. L Caragiale – str. Horea – Piața Mihai Viteazul.  Detalii suplimentare: https://ctpcj.ro/index.php/ro/

Comment on Facebook

Cum ar fi să chiar anunțe CTP pe o pagină proprie de facebook, cum se întâmplă în toate celelalte orașe cu transport public din România?

Sesizează orice problemă pe MyCluj

Scrie-i primarului pe cabinet@primariaclujnapoca.ro

Compartiment responsabil:

Primar


0264 592 301; fax 0264 598 526 0264 596 030 / 2000; 2001
str. Moților nr. 3 cam. 40
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK