COMUNICAT

Potrivit Dispozitiei nr. 2.075 din 15.04.2010 se convoaca Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca in sedinta ordinara, in ziua de marti, 20.04.2010, ora 15.00, in Sala de sticla de la sediul din str. Motilor nr. 3, cu urmatorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea contului anual de executie a bugetului general pe anul 2009.
2. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. casa unifamiliala S+P+E+M, str. Morii nr. 25; beneficiar: Borz Craciun.
3. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala P+E, str. Dunarii nr. 172; beneficiar: Veres Eugen.
4. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.Z. – str. Padurii, si a P.U.D. — dotare sociala – camin pentru varstnici, gradinita, asezamant pentru mame si nou-nascuti, D+P+2E, str. Padurii nr. 11; beneficiara: Asociatia Maghiara a Handicapatilor Motori.
5. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.Z. str. Romul Ladea – str. Borhanciului, pentru parcelare si reglementari de construire locuinte si dotari.
6. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. cladire de birouri S+P+5E+et. tehnic, str. Fabricii nr. 118 A.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea avizului de oportunitate al Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism; beneficiara: Asociatia de proprietari.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea avizelor Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism; beneficiar: Necula Alina; Primaria municipiului Cluj-Napoca.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice si indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizarea liniei de tramvai pe ruta Manastur-P-ta Garii, in municipiul Cluj-Napoca”.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul „Modernizarea liniei de tramvai pe ruta Manastur-P-ta Garii, in municipiul Cluj-Napoca”.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizarea liniei de tramvai pe ruta P-ta Garii – B-dul Muncii, in municipiul Cluj-Napoca”.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul „Modernizarea liniei de tramvai pe ruta P-ta Garii – B-dul Muncii, in municipiul Cluj-Napoca”.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Restaurarea ansamblului monument istoric parcul central „Simion Barnutiu” si Cazino din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj”.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul „Restaurarea ansamblului monument istoric parcul central „Simion Barnutiu” si Cazino din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj”.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea tarifului pentru inchirierea terenurilor destinate amplasarii teraselor sezoniere.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Centrul Social de Urgenta”.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Modernizare centrala termica la Colegiul Tehnic de Constructii Anghel Saligny”.
18. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 46/2010 (stabilirea structurii Comisiei sociale de analiza a dosarelor depuse in vederea repartizarii unor locuinte realizate de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, destinate tinerilor si familiilor de tineri in varsta de pana la 35 de ani, in regim de inchiriere).
19. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 541/2008 (darea in folosinta gratuita a unor imobile din patrimoniul municipiului Cluj-Napoca, in vederea desfasurarii activitatii Directiei de Asistenta Sociala, organizata ca serviciu public in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 43/2010.
20. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Cantinei de ajutor social si pensiune.
21. Proiect de hotarare privind transcrierea Contractului de inchiriere nr. 1717 din 01.07.1999, de pe Agentia Romana pentru Conservarea Energiei, Serviciul Teritorial Cluj pe Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei, Oficiul Teritorial Cluj, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 16.
22. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de valabilitate a contractelor de inchiriere pentru garajele fond de stat.
23. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractului de comodat nr. 2626/26.04.2007, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, P-ta Stefan cel Mare nr. 14.
24. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractului de asociere nr. 254/18.02.2002, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Hasdeu nr. 4.
25. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractului de asociere nr. 324/26.04.2005, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 27.
26. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractului de asociere nr. 148/21.08.2000, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 34.
27. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractului de asociere nr. 299/27.05.2004, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Govora f.n.
28. Proiect de hotarare privind prelungirea unor contracte de inchiriere.
29. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Horea nr. 16, ap. 15.
30. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, P-ta Unirii nr. 10, ap. 3.
31. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, P-ta Unirii nr. 10, ap. 4.
32. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Rene Descartes nr. 11, ap. 2.
33. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Burebista nr. 12-14, ap. 3.
34. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Tulcea nr. 9, ap. 16.
35. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 17, ap. 149.
36. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. M. Kogalniceanu nr. 7, ap. 7.
37. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. M. Kogalniceanu nr. 7, ap. 3.
38. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Horea nr. 94, ap. 3.
39. Proiect de hotarare privind prelungirea duratei de inchiriere pentru „locuinta de serviciu” situata in municipiul Cluj-Napoca, str. Crisan nr. 32, ap. 5.
40. Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii de trecere a unui teren din proprietatea publica a Judetului Cluj, administrarea Consiliului Judetean Cluj, in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca, administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
41. Proiect de hotarare privind efectuarea serviciilor de intretinere a dispozitivului de semnalizare rutiera de catre R.A.D.P. Cluj-Napoca.
42. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 8.400 lei de la bugetul local pe anul 2010 pentru organizarea manifestarilor dedicate Zilelor orasului Pécs, Ungaria, la Cluj-Napoca, in perioada 6-8 mai 2010, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
43. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 38.932 lei de la bugetul local pe anul 2010 Facultatii de Medicina Veterinara Cluj-Napoca, pentru sustinerea activitatii de sterilizare a animalelor comunitare (caini si pisici), cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
44. Diverse.

P R I M A R,
SORIN APOSTU