Bike4Children – Campanie de caritate si promovare a Clujului la aniversarea a 5 ani de existenta a firmei olandeze CSI Industries


CSI Romania in colaborare cu firma mama din Olanda, CSI Industries BV si in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca organizeaza in perioada 12 mai 2010 – 21 mai 2010 actiunea intitulata “Bike4Children” – sport pentru suportul copiilor”.

Cluj-Napoca urmeaza sa fie destinatia finala a turului ciclist organizat de firma olandeza CSI Industries, la aniversarea a 5 ani de la infiintarea filialei din Cluj-Napoca.

Startul a fost dat in data de 12 mai in Raamsdonksveer, Olanda, grupul de bicicclisti, romani si olandezi, urmand sa ajunga la Cluj-Napoca in data de 21 mai 2010. Traseul presupune parcurgerea a mai bine de 2000 km in 10 zile

Traseul se incheie in Piata Unirii din Cluj-Napoca, unde biciclistii vor fi intampinati de Primarul Sorin Apostu, Ambasadorul Olandei in Romania, dl. Hans Sandee, Consulul onorific al Olandei in Romania, dl. Wouter Reijers, oficialitati locale, nationale, europene.

Primaria Cluj-Napoca sprijina astfel de initiative, care au ca scop, pe de o parte, promovarea unei cauze nobile – de strangere de fonduri pentru doua fundatii de caritate, si pe de alta parte, de promovarea sportului, dar reusesc si sa construiasca o imagine pozitiva a Clujului in Europa.

Evenimentul are un dublu scop: de a incuraja sportul si de a le oferi copiilor o sansa pentru un viitor mai stralucit, prin strangerea de fonduri. Toate sponsorizarile si donatiile obtinute vor fi inmanate de catre organizatorii Bike4Children fundatiilor partenere “Kika” si “Peter Pan”.

Obiectivul Fundatiei Kika este de a aduna fonduri pentru combaterea cancerului la copii. Fundatia Peter Pan va utiliza fondurile obtinute pentru sprijinirea Centrului de Pedagogie Curativa Hunedoara, o scoala primara pentru copii cu dizabilitati, cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, din Lupeni, jud. Hunedoara.

Principalul sponsor al acestei actiuni este CSI Industries care va acoperi toate costurile legate de deplasarea biciclistilor din Olanda pana in Romania. Evenimentul este promovat pe siteul propriu, updatat zilnic care ofera imagini video si fotografii cu situatia de pe traseu a celor 12 biciclisti dar si informatii la zi despre tot acest parcurs unic. Adresa site-ului este www.Bike4Children.com si https://www.bike4children.com

Programul turului:

12 Mai 2010 – Start in Raamsdonksveer, Olanda
– 12 biciclisti vor porni pe bicicletele lor spre Romania, parcurgand in jur de 207 km/zi fiind insotiti de o echipa de sprijin formata din aproximativ 7 persoane.
– Participanti la start: dl. Fabian Calin – Ambasadorul Romaniei in Olanda, dl. Ben Jager – Consulul onorific al Romaniei in Olanda, Primarul orasului Raamsdonksveer, presa olandeza
20 Mai 2010 – orele 16.00 – 18.00 – intrarea echipei de biciclisti in Romania prin punctul de frontiera Bors, momentul fiind surprins de presa nationala si locala Oradea

21 Mai 2010 – ora 13.00 – primirea echipei Bike4Children in Piata Unirii din Cluj-Napoca de catre primarul Sorin Apostu, Dl. Hans Sandee – Ambasadorul Olandei in Romania, Dl. Wouter Reijers – Consulul Onorific al Olandei in Romania.
– mesajul Primarului orasului Raamsdonksveer

21 Mai 2010 – ora 15.00 – primirea biciclistilor la sediul Csi Romania, Bd. Muncii nr. 12.
– ora 16.00 – turul fabricii si inmanarea cecului fundatiilor Kika si Peter Pan, suma fiind obtinuta din sponosorizari.