Invitaţie la sport în familie în Parcul Rozelor

Sâmbătă, 19 iunie, între orele 16.00 – 20.00, în Parcul Rozelor va avea loc lansarea proiectului Fun Factory, proiect al companiei E-on Gaz in parteneriat cu Primaria municipiului Cluj-Napoca .

Proiectul promovează fotbalul în familie, practicat ca distracţie, ca prilej de întâlnire şi dialog între generaţii.

Astfel vor fi organizate meciuri de fotbal în familie. Vor fi probe de măiestrie pentru copii, cum ar fi condusul mingii printre jaloane.

Şi mămicile vor fi invitate să-şi testeze forţele cu mingea de fotbal. Proiectul nu e făcut să se stabilească clasamente, ci pentru a oferi relaxare si distractie.

Acest eveniment se va derula pe parcursul verii 2010, din 19 iunie până în 27 august, în fiecare sâmbătă, între orele 16.00 şi 20.00, în Parcul Rozelor.

La lansarea proiectului, din data de 19 iunie, va participa celebrul fotbalist Gică Popescu.

E.On Gaz va oferi premii la toate concursurile, sub forma unor produse sportive, tricouri, mingi de plajă sau dulciuri pentru cei mici.

De organizarea efectivă a manifestărilor se va ocupa un ONG partener – care va fi nominalizat de către compania E.On în urma unui concurs de proiecte, care a avut termen limit data de 10 iunie.

Pe durata manifestării se va organiza şi un concurs cu premii pentru sfaturi utile în vederea economisirii de energie.

"Mă bucur că Parcul Rozelor poate găzdui astfel de evenimente, la scurt timp după redarea către public în urma reabilitării. Acest gen de acţiuni pentru familie, pentru mişcare în aer liber sunt exact cele de care vrem să aibă parte locuitorii Clujului" a declarat primarul Sorin Apostu.