Potrivit Dispozitiei nr. 4174 din 09.07.2010, se convoaca Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca in sedinta ordinara, in ziua de joi, 15.07.2010, ora 15.00, in Sala de sticla de la sediul din str. Motilor nr. 3, cu urmatorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2010, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.
2. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetelor de venituri si cheltuieli pe anul 2010 ale regiilor autonome de subordonare locala: R.A.T., R.A.T.U.C. si R.A.D.P. Cluj-Napoca.
3. Proiect de hotarare privind aprobarea Statutului si a Actului constitutiv ale Asociatiei „Cluj-Napoca 2020 – Capitala Culturala Europeana”.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea transferului Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca, la Directia de Asistenta Sociala si Medicala.
5. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei aferente Fazei I din documentatia „Actualizare Plan Urbanistic General”.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., locuinta cu doua apartamente, D+P+M, str. Valea Fanatelor nr. 38; beneficiara: fam. Babasan.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., casa de vacanta D+P+M, str. Fagetului f.n.; beneficiar: Budris Eugen.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., doua imobile de locuinte colective cu cate trei apartamente S+P+E+M, str. Grigore Antipa nr. 19 si 21; beneficiar: Maris Traian.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., locuinta unifamiliala S+P+E, str. Eremia Grigorescu nr. 44; beneficiari: Nagy Ferencz, Papp Eva Maria si Nagy Eva.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., modificare amplasare pe parcela, locuinta unifamiliala S+P+M, str. Sighisoarei nr. 7; beneficiara: Nemes Corina.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., locuinta unifamiliala D+P+E, str. Campului nr. 159; beneficiar: Pop Alexandru.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., locuinta cu doua apartamente, S+P+E+M, str. Iuliu Merca nr. 14; beneficiar Secara Dorel.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z., str. Paul Chinezul si P.U.D., restructurare imobil existent si construire cladire de birouri, S+P+2E+etaj retras, str. Paul Chinezul nr. 5; beneficiari Boeriu Simona Rodica si SC HOLD INVEST SRL.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z., str. Fabricii de chibrituri nr. 5-11, str. Maramuresului, str. J. Jaures-Platforma Tehnofrig; beneficiara: SC TEHNOFRIG IMOBILIARE SA.
15. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z., str. Pata Rat; beneficiari: Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca si SC STRICT PREST SRL.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea avizelor de oportunitate ale Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism.
17. Proiect de hotarare privind aprobarea avizelor Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism.
18. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 82/2010 (aprobarea listei obiectivelor de investitii finantate din taxa speciala de apa in anul 2010).
19. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Climatizarea salilor de clasa situate la mansarda Colegiului National Emil Racovita”.
20. Proiect de hotarare privind insusirea unei documentatii pentru dezlipire si inscriere concesiune si transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 11.
21. Proiect de hotarare privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. George Baritiu nr. 10-12, inscris in C.F. nr. 258165 Cluj-Napoca, cu nr. topo 781, 782.
22. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractelor de asociere nr. 173/23.11.2000 si nr. 235/09.11.2001, pentru spatiile cu alta destinatie situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Bolyai nr. 4 si str. Iuliu Maniu nr. 8.
23. Proiect de hotarare privind prelungirea Contractului de asociere nr. 135/03.08.2000, pentru spatiul cu alta destinatie situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Baba Novac nr. 8.
24. Proiect de hotarare privind prelungirea unor contracte de inchiriere si de comodat.
25. Proiect de hotarare privind prelungirea si transcrierea Contractului de inchiriere nr. 2588/25.04.2005, pentru spatiul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Universitatii nr. 1, de pe revista „Steaua”, pe Ministerul Afacerilor Externe.
26. Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita Cantinei de Ajutor social si pensiune, a spatiului cu alta destinatie, cu suprafata utila de 270,51 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Memorandumului nr. 10, aflat in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
27. Proiect de hotarare privind insusirea raportului de expertiza tehnica intocmit pentru reconstituirea si rectificarea C.F. nr. 148439 Cluj-Napoca, cu nr. topo 11177/1, avand ca obiect ap. 1, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Motilor nr. 108.
28. Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii de trecere a unui teren din proprietatea statului roman si administrarea Societatii de Constructii CCCF BUCURESTI – filiala de Drumuri si poduri SA Cluj, in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
29. Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii de trecere a unui teren din proprietatea statului roman si administrarea Oficiului Judetean pentru Tineret si Sport Cluj, in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
30. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 193/2010 (insusirea documentatiei topo-cadastrale de dezlipire a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Nadasel f.n.).
31. Proiect de hotarare privind aprobarea unui schimb de terenuri si insusirea raportului de evaluare a proprietatii imobiliare.
32. Proiect de hotarare privind incetarea asocierii Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca cu SC SCFM Universitatea Cluj SA.
33. Proiect de hotarare privind aprobarea Metodologiei de atestare a persoanelor fizice in vederea practicarii activitatii de administrator de imobile la asociatiile de proprietari.
34. Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului majorarilor de intarziere in cazul veniturilor nefiscale.
35. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 411/2008 (reglementarea unor activitati care se desfasoara in municipiul Cluj-Napoca si creaza disconfort vecinatatilor).
36. Proiect de hotarare privind aprobarea gratuitatii pe mijloacele de transport in comun pentru doua cadre didactice de la Liceul pentru Deficienti de vedere.
37. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 98/2010 si a anexei (alocarea sumei de 5.200.000 de lei de la bugetul local pe anul 2010, in vederea sustinerii activitatilor/actiunilor structurilor sportive din municipiul Cluj-Napoca, in perioada ianuarie-decembrie 2010, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).
38. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 7.800 de lei de la bugetul local pe anul 2010 pentru participarea formatiei clujene ALTAR, la finala mondiala WOA METAL BATTLE din cadrul WACKEN OPEN AIR FESTIVAL 2010, din Germania, in perioada 4-7 august 2010.
39. Informare privind modul de indeplinire a hotararilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, adoptate in perioada 5 ianuarie-15 decembrie 2009.
40. Diverse.

PRIMAR,
SORIN APOSTU