Concurs de fotografie Cluj-Napoca – Oraşul comoară

Primăria municipiului Cluj-Napoca iniţiază un concurs de fotografie cu tema “Cluj-Napoca – oraşul comoară” prin care îşi propune să ofere posibilitatea tuturor persoanelor care îndrăgesc fotografia să îşi pună pasiunea şi priceperea în slujba oraşului.

Proiectul are în vedere realizarea unei colecţii de fotogafii cu municipiul nostru. Cele mai bune fotografii vor face obiectului unei expoziţii la Bastionul Croitorilor şi vor fi publicate pe site-ul primăriei.

Calendarul primei ediţii este:

Inscrierea participanţilor 1 – 31 octombrie

Jurizarea si anunţarea câştigătorilor: 1 – 20 noiembrie

Expoziţia: luna decembrie

Condiţii de participare

Concursul se va desfăşura pe două secţiuni: fotografii realizate cu aparat foto digital şi fotografii realizate cu telefoane mobile.

Fiecare concurent poate participa cu maxim 2 imagini la fiecare secţiune.

Pentru înscriere trebuie completat formularul de participare.

Formularul de înscriere împreună cu fotografiile vor putea fi trimise online la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro sau depuse la registratură (fotografille pe un CD).

Premiile sunt oferite de LG şi constau în şase telefoane mobile GS500, câte trei pentru fiecare secţiune şi un televizor 42PJ350 – premiul special.

Participanţii cedează drepturile de autor în favoarea Primăriei, urmând ca municipalitatea sa foloseasca aceste imagini cu menţionarea autorului.

Regulament concurs.

IMPORTANT: Marimea fotografiilor transmise prin e-mail nu trebuie sa depaseasca 10 MB (megabytes)