Ref: Întâlnirile cu cetăţenii continuă în această săptămână

Clujenii din mai multe cartiere ale municipiului au programate întâlniri cu primarul Sorin Apostu în această săptămână.

Marţi, 23 noiembrie 2010, cetăţenii din Gruia, Dâmbul Rotund, Iris şi Bulgaria vor putea să-i spună direct primarului problemele cu care se confruntă, de la ora 17.00, în Sala „Armonia” (str. Tudor Vladimirescu nr. 24).

Întâlnirea clujenilor din cartierul Grigorescu cu primarul Sorin Apostu va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2010, de la ora 17.00, în Sala de Sport a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” (strada Al. Vlahuţă nr. 12-14).

La fel ca şi la celelalte 4 întâlniri cu cetăţenii, alături de primar, participă toţi şefii departamentelor de specialitate din cadrul Primăriei, precum şi reprezentanţi ai celor mai importante instituţii publice şi regii din Cluj-Napoca – RATUC, RAT, Compania de Apă Someş SA , Rosal S.A., Electrica Transilvania Nord, Jandarmeria, Secţia 4 de Poliţie, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Până acum au fost programate întâlniri cu cetăţenii din cartierele Mănăştur, Zorilor, Mărăşti şi Gheorgheni, peste 600 de clujeni fiind prezenţi la întrevederea cu primarul Sorin Apostu.