Ref: Cele mai frumoase fotografii cu Orasul Comoara, expuse la Bastionul Croitorilor

Joi, 2 decembrie a.c., de la ora 17.00, la Bastionul Croitorilor va avea loc premierea castigatorilor concursului de fotografie “Cluj-Napoca, orasul comoara”.

Publicul prezent la premierea de la Bastionul Croitorilor va avea ocazia sa admire cele mai frumoase fotografii realizate in cadrul acestui concurs organizat de municipalitatea clujeana.

Concursul “Cluj-Napoca, orasul comoara” a avut loc in perioada 1-31 octombrie 2010 si a adunat 180 de clujeni participanti.

Premiul special va consta intr-o plasma LG cu diagonala de 106 cm. Pe langa acesta, municipalitatea clujeana mai acorda alte 6 premii constand in telefoane mobile marca LG cu camera foto de 5 mb si o mentiune – un aparat foto marca Panasonic.

 

UPDATE 3 decembrie 2010

Joi, 2 decembrie Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca a găzduit vernisajul la concursul de fotografie “Cluj-Napoca – oraşul comoară” organizat de Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu LG România.

Proiectul a avut în vedere realizarea unei colecţii de fotografii cu municipiul Cluj-Napoca, ce urmează a fi folosită în materialele de promovare a municipiului care se vor realiza în viitor.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 1-31 octombrie 2010 având un număr de 180 de participanţi la secţiunile fotografii realizate cu aparatul foto, clasice, şi fotografii realizate cu telefonul mobil.

Lucrările înscrise în concurs sunt apreciate după criteriile: creativitate, originalitate, estetica imaginii. Juriul a fost format din Prof. Univ. Dorel Găina, Director Studio Media UBB, Rares Beuran şi Szabo Tamas expert foto şi doamna Elena Iancău, reprezentant al LG.

„Cred că şi participanţii la concurs au descoperit câteva dintre comorile Clujului în plimbările cu aparatul foto în mână şi sper ca acestea să îi facă să-şi iubească şi mai mult oraşul. Mulţi dintre cei care ne-au trimis fotografii sunt tineri: liceeni, studenţi sau tineri veniţi la studii din alte oraşe şi care au ales să rămână aici, deoarece Cluj-Napoca are ceva de oferit pentru toată lumea. Mă bucur că s-au îndrăgostit de oraşul-comoară şi îi invit să-i caute frumuseţile în continuare” a declarat primarul Sorin Apostu.

Câştigătorii primei ediţii a concursului de fotografie „Cluj-Napoca – Oraşul comoară” sunt:

La secţiunea „fotografii cu telefonul mobil”:

  • Premiul 1: Criste Bogdan
  • Premiul 2: Tegzeşiu Raluca
  • Premiul 3: Tegzeşiu Mihaela


La secţiunea „lucrări realizate cu aparatul de fotografiat”:

  • Premiul Special al Juriului: Tothazan Ioanis Dan;
  • Premiu1 1: Andrei Giurgiuman
  • Premiul 2: Emil Moritz;
  • Premiul 3: Horia Păroiu;
  • Menţiune: Muscan Ioana Simona;

De asemenea, în această expoziţie mai puteţi vedea lucrări realizate de: Veronica Lupu, Mezei Nicoleta, Anda Ivanitchi, Gabor Lajos, Găbudean Alexandra, Florin Hamciuc, Haţegan Carmen, Hriscu Adela, Groza Ana Maria, Claudiu Duca, Petru Dimoff, Dan Gheban, Rigmanyi Zsolt, Miclea Mihai, Pocan Ioan Valentin, Lucian Surdu, precum şi de o persoană, un elev probabil, care s-a prezentat la concurs sub numele de „Grup Şcolar Aurel Vlaicu”.

FOTO