Terapia Ranbaxy dă viaţă Bradului de Crăciun în grădiniţele clujene

Prin intermediul acestui proiect, compania Terapia Ranbaxy ofera copiilor din grădiniţele clujene oportunitatea de a se bucura de Sărbătorile de Iarnă în preajma unui Brad de Crăciun natural, în ghiveci.

Simbol al vieţii, sărbătorii şi speranţei, bradul este cel care aduce primul vestea apropierii Sărbătorii Crăciunului, iar în acest an micuţii din cele 61 de grădiniţe de stat din Cluj-Napoca vor cânta colinde şi îl vor aştepta pe Moş Crăciun în atmosfera unică creată de mirosul de cetină verde al unui Brad care va continua să trăiască şi să crească alături de ei şi după Sărbători.

Cei 61 de Brazi de Crăciun în ghiveci îşi vor găsi astfel locul în fiecare grădiniţă din oraş, iar în primele luni ale anului următor vor fi plantaţi definitiv în curtea sau spaţiul verde al acestora, în cadrul unei acţiuni de plantare simultană la care vor participa reprezentanţi ai tuturor grădiniţelor şi partenerilor proiectului.

“Creştem împreună Bradul de Crăciun” este un proiect susţinut şi recomandat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, instituţii care s-au alăturat cu entuziasm acestei inedite iniţiative educativ-ecologice, cu impact pe termen lung în fiecare dintre grădiniţele clujene.

Sorin Apostu, Primar al Municipiului Cluj-Napoca, a declarat: “Bradul de Crăciun în ghiveci este un simbol al respectului şi al responsabilităţii faţă de natură, două dintre atitudinile pe care fiecare dintre noi are datoria de a le insufla copiilor clujeni. Salut acest proiect care constituie un nou pas înainte în realizarea dorinţei noastre de a deveni o comunitate de avangardă la nivel naţional în activităţile de protecţie a mediului şi voi participa cu plăcere la acţiunea de plantare organizată în primăvara viitoare, atunci când Brazii de Crăciun vor prinde rădăcini permanente în grădiniţele noastre”.