Gala excelenţei “10 pentru Cluj” – Juniorii Clujului – Speranţele Cetăţii – ed. a II-a

Primarul Sorin Apostu a decernat miercuri 15 decembrie premiile celei de a doua ediţii a Galei excelenţei la Cluj-Napoca, “10 pentru Cluj- Junioriui Clujului , Speranţele Cetăţii”.

Competiţia este destinată copiilor şi elevilor clujeni care, pe parcursul anului şcolar trecut au avut performanţe în diverse domenii de activitate. Ei au putut fi nominalizaţi pentru gala excelenţei, iar în urma unui proces de jurizare au fost aleşi câştigătorii, pe cele unsprezece categorii de excelenţă. Noutatea ediţiei a constat în faptul că, la cererea câştigătorilor din ediţia trecută a fost introdusă categoria “formatorul anului”, pentru dascălii cu cei mai mulţi elevi nominalizaţi la “10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”. Totodată, pentru a oferi şanse egale tuturor tinerilor clujeni, fiecare categorie a fost organizată pe secţiuni de vârstă.

„Investiţia cea mai sigură şi mai valoroasă pentru o comunitate este investiţia în educaţia tinerilor săi. Gala excelenţei „10 pentru Cluj- Junioriui Clujului, Speranţele Cetăţii” este modalitatea prin care o dată pe an comunitatea clujeană le mulţumeşte acestor tineri pentru efortul lor şi le arată că performanţele le sunt apreciate şi recunoscute de fiecare dintre cetăţenii acestui minunat oraş” a declarat primarul Sorin Apostu.

Lista Castigatorilor AICI.