Ref: Bradul de Crăciun împodobit de presă a ajuns în casa familiei Zirbo

Familia Zirbo a primit astăzi bradul împodobit de presa clujeană cu ocazia Crăciunului. Familia Zirbo este compusă din 12 membrii (dintre care 10 copii) şi locuieşte într-un apartament compus din două camere şi dependinţe, proprietate personală a domnului Zirbo Gheorghe.

Din cauza veniturilor reduse de care dispune această familie (1039 lei/lună), municipalitatea clujeană a decis să-i doneze un brad cu ocazia sfintei Sărbători a Crăciunului. De împodobirea acestuia s-a ocupat presa clujeană, cu ocazia recepţiei organizate de primărie în seara zilei de 21 decembrie a.c.

Reprezentanţii mass-media au adus câte un ornament pe care l-au pus direct pe brad, iar cei care nu au avut un astfel de ornament, au avut posibilitatea să achiziţioneze unul direct de la organizatori contra cost. Au fost adunaţi în total 250 de lei, care au intrat tot astăzi în posesia familiei Zirbo. Pe langă bradul de Crăciun, ornamente şi bani, această familie a mai primit şi 10 pachete cu alimente din partea Primăriei.

Familia Zirbo face parte din evidenţele Direcţiei de asistenţă socială şi medicală din cadrul Primăriei, ca beneficiari a 6 porţii gratuite oferite la Cantina de Ajutor Social şi Pensiune a Primăriei.

 

Foto 1

Foto 2