COMUNICAT

Potrivit Dispoziţiei nr. 128 din 19.01.2011, se convoacă, în şedinţă ordinară, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, în ziua de marţi, 25.01.2011, ora 15.00, în Sala de sticlă de la sediul din str. Moţilor nr. 3, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Municipiului Cluj-Napoca pe anul 2011 pe capitole, subcapitole, titluri, articole şi alineate.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de credit de investiţii, a contractului de garantare cu veniturile bugetare ale autorităţii publice locale şi a contractului de garanţie reală mobiliară încheiat între C.E.C. BANK şi Municipiul Cluj-Napoca.

3. Proiect de hotărâre privind acordarea „Diplomei de aur” şi a unui premiu în valoare netă de câte 500 lei, din bugetul local pe anul 2011, cuplurilor clujene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

4. Proiect de hotărâre privind acordarea unei diplome şi a unui premiu în sumă netă de 2000 lei, de la bugetul local pe anul 2011, persoanelor care au împlinit vârsta de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Cluj-Napoca .

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca la Asociaţia Open Bridge Consortium–Asociaţia Culturală şi de Afaceri Cluj-Suwon, în calitate de membru de onoare.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Cluj-Napoca, în calitate de membru, la Convenţia Primarilor.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. str. Inului nr. 1 şi P.U.D. – centru SPA şi parking subteran; beneficiar: Pop Lucian.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. locuinţă unifamilială D+P+M, str. Vântului nr. 46; beneficiară: Mauch Tunde-Eniko.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizelor de oportunitate ale Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi urbanism.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea avizelor Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi urbanism.

11. Proiect de hotărâre privind încadrarea în zone fiscale a străzilor cărora le-au fost atribuite denumiri în perioada decembrie 2009 – noiembrie 2010.

12. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice pentru dezlipirea imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, Bdul. 1 Decembrie 1918 f.n.

13. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice de alipire a unor imobile situate în municipiul Cluj-Napoca.

14. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice pentru rectificarea suprafeţei imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Dimitrie Bolintineanu nr. 9.

15. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice pentru actualizarea informaţiilor cadastrale şi dezlipirea (apartamentarea) imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Memorandumului nr. 13, 13A.

16. Proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrare a Regiei Autonome de Termoficare asupra spaţiului situat la subsolul blocului de locuinţe din municipiul Cluj-Napoca, str. Pasteur nr. 60 şi excluderea poziţiei nr. 4554 „atelier instalaţii” din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

17. Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru spaţii cu altă destinaţie.

18. Proiect de hotărâre privind prelungirea unor contracte de asociere pentru spaţii cu altă destinaţie.

19. Proiect de hotărâre privind atribuirea în regim de închiriere a spaţiului cu altă destinaţie situat în municipiul Cluj-Napoca, P-ţa. Unirii nr. 1, Open Bridge Consortium Asociaţia Culturală de Afaceri Cluj-Suwon.

20. Proiect de hotărâre privind atribuirea prin închiriere a spaţiului cu altă destinaţie situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Constanţa nr. 14 ap. 1, în favoarea Asociaţiei Culturale Transilvania Fashion.

21. Proiect de hotărâre privind atribuirea în regim de închiriere a spaţiului cu altă destinaţie situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Zrinyi Miklos nr. 7, Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Cluj.

22. Proiect de hotărâre privind atribuirea prin închiriere a spaţiului cu altă destinaţie situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Sextil Puşcariu (fosta Topliţa) nr. 1 ap. 2B, în favoarea Partidului Civic Maghiar.

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea datei şi a locului de depunere a dosarelor pentru înscrierea pe Lista de priorităţi la locuinţe, în regim de închiriere, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, precum şi a modului de comunicare a acestor informaţii către solicitanţi.

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării la „Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire – beneficiari: unităţi administrativ-teritoriale, instituţii publice şi unităţi de cult”, a proiectului „Înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de producere a energiei termice pentru încălzire şi apă caldă de consum, cu sisteme alternative ce utilizează resurse regenerabile, în vederea eficientizării sistemului centralizat de producere şi distribuţie a energiei termice la centralele termice de cvartal, din municipiul Cluj-Napoca”.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiţii „Înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de producere a energiei termice pentru încălzire şi apă caldă de consum, cu sisteme alternative ce utilizează resurse regenerabile, în vederea eficientizării sistemului centralizat de producere şi distribuţie a energiei termice la centralele termice de cvartal, din municipiul Cluj-Napoca”.

26. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 400/2010, de stabilire a impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2011.

27. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei la Hotărârea nr. 120/2010 (aprobarea Regulamentului privind Activitatea de Comerţ Stradal pe raza municipiului Cluj-Napoca), modificată prin Hotărârea nr. 354/2010.

28. Proiect de hotărâre privind suplimentarea numărului de posturi la Cantina de Ajutor Social şi Pensiune din subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

29. Proiect de hotărâre privind plata sumei de 9418,27 lei, cu titlu de majorări de întârziere, către S.C. EDRI TRADING S.R.L.

30. Proiect de hotărâre privind completarea art. 1 din Hotărârea nr. 359/2010 (numirea reprezentanţilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca în Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca).

31. Proiect de hotărâre privind modificarea art. I al Hotărârii nr. 19/2010, în sensul prelungirii termenului de colectare a taxei speciale de apă, până la 31 decembrie 2011.

32. Proiect de hotărâre privind aprobartea listei obiectivelor de investiţii finanţate din taxa specială de apă, în anul 2011

33. Proiect de hotărâre privind clarificarea situaţiei juridice, aprobarea unui schimb de terenuri şi însuşirea rapoartelor de evaluare a proprietăţii imobiliare.

34. Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor necesare, în vederea concesionării lucrărilor pentru realizarea şi exploatarea unui complex de tip „aquapark”, situat în Cluj-Napoca, B-dul 1 Decembrie 1918 f.n., conform prevederilor art. 217 şi următoarele din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

35. Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor necesare, în vederea concesionării lucrărilor pentru realizarea şi exploatarea unor imobile cu funcţiuni complexe, pe amplasamentul situat în Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 106, conform prevederilor art. 217 şi următoarele din O.U.G. nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare.

36. Informare privind activitatea asistenţilor personali desfăşurată în semestrul al II- lea al anului 2010.

37. Informare privind situaţia juridică a proiectului Cartierul Lomb.

38. Diverse.

Proiectele sunt disponibile la Consiliul local/Proiecte,sedinte