Ref: 3 clujence premiate la implinirea varstei de 100 de ani
 
Astazi, de 8 Martie, se implinesc 100 de ani de cand s-a sarbatorit pentru prima data Ziua Femeii. Cu aceasta ocazie, primarul Sorin Apostu a tinut sa felicite personal trei clujence care au implinit varsta de 100 de ani.
 
Cele trei doamne au ajuns la aceasta onorabila varsta, desi spun ele, nu au avut o viata usoara.
 
Dombi Erzsebet a implinit 100 de ani in 26 septembrie 2010 si a fost profesoara de chimie, inca una foarte indragita de copii, dupa cum spun rudele sale. Tomutza Szalvina si-a serbat cei 100 de ani anul acesta, pe 27 ianuarie si a fost o vreme muncitor la o tipografie din Bucuresti. In anul 1991 s-a hotarat sa renunte la viata agitata din capitala si s-a mutat la Cluj-Napoca, unde duce o viata mai linistita. Oprea Iordana a implinit 100 de ani in urma cu o saptamana si a fost invatatoare. Vorbeste cu emotie despre faptul ca a petrecut o vreme in Basarabia, unde le-a predat copiilor lectii in limba romana.
 
Cele trei clujence au fost vizitate astazi de primarul Sorin Apostu. Pe langa felicitari, acestea au primit cate un cos cu fruncte, flori, cate o diploma si cate un premiu in valoare de 2.000 de lei. Premiul a fost oferit in conformitate cu Hotararea de Consiliu local nr. 25 din ianuarie 2011.
 
Biroul Mass-media

                                                                                                                                                                Primaria Cluj-Napoca