Ref: Lista provizorie realizata in vederea repartizarii locuintelor disponibile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte pentru 2011
 
Consiliul local a aprobat in sedinta de astazi, 12 aprilie 2011, lista solicitantilor, rezultatata in urma departajarii, conform Criteriilor-cadru, care au acces la locuintele pentru tineri, destinate inchirierii, in vederea repartizarii locuintelor disponibile, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte.
 
Lista provizorie a fost aprobata prin HCL nr.143/2011 si poate fi consultata incepand de astazi la Centrul de Informare pentru Cetateni (strada Motilor, nr. 7) sau pe site-ul institutiei www.primariaclujnapoca.ro, sectiunea Locuinte. Lista cuprinde 191 de persoane care au solicitat o astfel de locuinta pana la finalul anului trecut. Acestia au avut posibilitatea de a-si depune actele necesare pentru completarea dosarelor pana la data de 28 februarie 2011 (conform HCL nr. 24/2011). Punctajele au fost acordate pe baza criteriilor de ierarhizare prevazute de Legea nr. 152/1998 si H.G. nr. 165/2008 (Anexa 11).   
Cele mai importante criterii se refera la:
         situatia locativa actuala
         starea civila actuala
         starea de sanatate actuala
         vechimea cererii solicitantului
         nivelul de studii si/sau pregatirea profesionala
         situatii locative sau sociale deosebite
 
Cei care doresc sa depuna contestatii la aceasta lista, pot face acest lucru in termen de 7 zile de la data afisarii, acestea urmand a fi solutionate in termen de 15 zile de la inregistrare, in conditiile legii. Contestatiile se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetateni, de pe strada Motilor nr. 7. De asemenea, modul de solutionare al contestatiilor si lista finala in vederea repartizarii locuintelor disponibile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte pentru acest an vor fi supuse aprobarii Consiliului local.
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca