Ref: Ambasadorul Portugaliei in vizita la Primaria Cluj-Napoca
 
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, s-a intalnit astazi, 13 mai 2011, cu Excelenta Sa domnul Antonio Antas de Campos, Ambasadorul Portugaliei in tara noastra.
 
Aflat pentru prima data la Cluj-Napoca, Excelenta Sa a fost placut surprins de aspectul orasului nostru si s-a declarat un sustinator al proiectului „Cluj-Napoca 2020 – Capitala Culturala Europeana”. De asemenea, amabasadorul Portugaliei  s-a interesat de posibilitatile cresterii schimburilor economice intre cele doua tari.
 
„Este o onoare pentru mine sa ma aflu in orasul dumneavoastra. Am realizat ca avem foarte multe lucruri in comun. Sper ca in 2020, cand Cluj-Napoca va fi capitala culturala europeana sa fiu si eu aici”, a spus Excelenta Sa domnul Antonio Antas de Campos.
 
„Am discutat probleme legate Cluj-Napoca ca si pol investitional din Romania, dar si despre candidatura orasului nostru pentru obtinerea titlului de Capitala Culturala Europeana in 2020. Ne bucuram de faptul ca Excelenta Sa si-a aratat suportul pentru acest proiect al nostru”, a declarat primarul Sorin Apostu.
 
In municipiul Cluj-Napoca locuiesc 27 de cetateni portughezi. In ceea ce priveste investitiile straine din orasul nostru, 10 companii provin Portugalia.
 
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca