Ref: Sedinta comuna intre reprezentantii Primariei si ai E ON
 
Primarul Sorin Apostu, impreuna cu executivul primariei a participat astazi la o sedinta comuna cu reprezentantii E ON Gaz, in incercarea de a obtine din partea acestora raspunsuri clare cu privire la programele de interventie ale companiei in municipiul Cluj-Napoca.
 
Au fost luate in discutie mai multe obiective din muncipiul Cluj-Napoca, dintre care 4 mai importante. Este vorba despre strazile Calea Turzii, Detunata (care au deja aprobate studiile de fezabilitate, urmand sa se deruleze lucrarile,  Tatra si Lupeni (cu foarte multe sesizari din partea cetatenilor). Pentru aceste obiective municipalitatea clujeana a primit aviz nefavorabil din partea E ON din cauza faptului ca pe aceste strazi compania urmeaza sa intervina cu lucrari de modernizare. Din pacate, conducerea E ON nu a putut da un termen exact pentru inceperea investitiilor pe aceste strazi.
 
„Am identificat cel putin 3 probleme in relatia primariei cu E ON Gaz. In primul rand avem cheltuieli suplimentare pentru refacerea strazilor sparte, mai este si deranjul in trafic, plus ca nu au investit nimic in reteaua de distributie a gazului din municipiu”, a afirmat primarul
 
Primarul le-a solicitat celor de la E ON Gaz sa urgenteze demersurile pentru derularea proiectelor de investitii in municipiu si corelarea acestora ce cele ale primariei
 
„E mai ieftin sa lucraze odata cu noi, decat sa tot sparga. Daca ar fi dupa E ON nu am putea interveni deloc cu reparatii la strazi. Am sperat ca astazi sa obtinem niste raspunsuri clare pentru ca orasul nu poate sta blocat. Terenul face mai mult decat munca de birou, asa ca o sa ne deplasam pe teren impreuna cu dansii sa vedem pe care portiuni ne putem apuca de lucru”, a precizat primarul Sorin Apostu.
 
Numai in acest an E ON Gaz a spart strazile orasului de 889 de ori.
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca