Ref: Vizita Consilierului Economic si Comercial al Ambasadei Spaniei la Cluj-Napoca
 
Viceprimarul Radu Moisin a primit astazi, 12 iulie 2011, vizita Consilierului Economic si Comercial al Ambasadei Spaniei, dl. Eduardo Prieto Kessler.
 
Investitiile pe care firmele spaniole le au in municipiul nostru si oportunitatea de dezvoltare viitoare pentru acestea a fost principala tema de discutie in cadrul acestei intalniri.Eu recomand Romania ca fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru investitii in industrie. Avantajele sunt multiple si evidente – costurile reduse de productie, forta de munca disponibila si avantajul similitudini limbilor.” a spus dl. Eduardo Prieto Kessler.
 
Cluj-Napoca este primul oras vizitat de catre Consilierul economic in sirul vizitelor sale in zonele in care exista deja investitori spanioli. “In cadrul intalnirii de astazi am prezentat d-nului Kessler oportunitati de investitie de tipul parteneriatului public-privat cum ar fi partea comerciala a Centrului Cultural Transilvania si proiectul Aqua Park.” a spus viceprimarul Radu Moisin.
 
In contextul in care Spania ocupa locul doi in topul investitorilor straini la Cluj-Napoca, dl. Kessler si-a manifestat interesul si fata de cateva dintre proiecte viitoare ale municipalitatii, finantate din fonduri europene.
 
In Cluj-Napoca activeaza in prezent 222 de companii spaniole.  
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca