Ref: Cesionarea autorizatiilor de taxi
 
Primaria municipiului Cluj-Napoca, in urma numeroaselor sesizari primite, atrage atentia cetatenilor care doresc sa beneficieze de una sau mai multe autorizatii de taxi, asupra urmatoarelor aspecte.
 
Autorizatiile de taxi nu se pot vinde de catre titularii acestora.
 
Posibilitatea de a intra in posesia unei astfel de autorizatii se face prin cesionarea partiala sau totala, numai in urmatoarele situatii:
a)      prin fuziunea a doua sau mai multe societati;
b)      prin diviziunea unei societati;
c)      prin transfer – cand se renunta la una sau mai multe autorizatii de taxi, in favoarea unor angajati ai transportatorului;
d)      cand o persoana fizica autorizata se transforma in societate comerciala;
 
In momentul de fata sunt valabile si se vor cesiona numai autorizatiile taxi care detin stampila de vizare pe anul 2011.
 
Modificarile in actul constitutiv al sociatatiilor comerciale nou infiintate cu privire la asociati (detinatori), trebuie facute prin Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj. In caz contrar, acestea nu sunt admise ca fiind valabile.
 
Cei care au achizitionat o autorizatie de taxi in alte conditii decat cele prezentate nu vor beneficia de aceasta deoarece nu este valabila, neindeplinind conditiile care au stat la baza emiterii ei.
 
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca