REF: Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca se intruneste in sedinta ordinara, miercuri, 10.08.2011, ora 15.00, in Sala de sticla de la sediul din str. Motilor nr. 3, cu urmatorul proiect al ordinii de zi:
 
  1.  Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetului general pe semestrul I al anului 2011.
  2. Proiect de hotarare privind propunerea de mandatare a unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, in cadrul Adunarii Generale Ordinare si Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor la S.C.S. F.C.M. „Universitatea” Cluj S.A., din data de 29 august 2011.
  3. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. Facultatea de Teologie Ortodoxa S, D+P+2E la 4E si camin studentesc S, D+P+4E la 8E, str. Coastei – str. Bisericii Sf. Toma nr. 2.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – zona str. Valea Seaca – str. Secarei si a P.U.D. – casa de locuit unifamiliala D+P+E, str. Sf. Vineri nr. 8; beneficiar: Lang Ioan.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. teren de sport si anexe sanitare, Drumul Sf. Ioan; beneficiara: Stoica Maria Rodica.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. locuinta unifamiliala S+P+E, str. Codrului nr. 57B; beneficiara: Duca Marta.
  7. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. amenajari aferente pentru mansardarea blocului S1, str. Muresului nr. 40; beneficiar: Izvoran Cristian Ioan.
  8. Proiect de hotarare privind aprobarea avizului de oportunitate al Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism.
  9. Proiect de hotarare privind aprobarea avizelor Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism.
  10. Proiect de hotarare privind retragerea dreptului de administrare a Regiei Autonome a Domeniului Public asupra unor imobile situate in municipiul Cluj-Napoca si trecerea acestora in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
  11. Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de locatiune al contractelor, avand ca obiect locuinte construite de catre Agentia Nationala pentru Locuinte, situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Mehedinti nr. 41, si recalcularea chiriei pentru titularii contractelor de inchiriere care au implinit varsta de 35 de ani.
  12. Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.
  13. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Supraetajare corp C, str. Campului, micro II/2, Colegiul Edmond Nicolau, imobil in care functioneaza Liceul Adventist Maranatha”.
  14. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Eugen Ionesco, in municipiul Cluj-Napoca”.
  15. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Kos Karoly, in municipiul Cluj-Napoca”.
  16. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Iugoslaviei, in municipiul Cluj-Napoca”.
  17. Proiect de hotarare privind plata sumei de 3.400 euro, echivalent in lei la data platii, cu titlu de despagubiri, si a sumei de 1.818, 92 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata, catre Tripon Ioana.
  18. Informare privind activitatea asistentilor personali, desfasurata in semestrul I al anului 2011.
  19. Diverse.
 
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca