Ref: Sedinta ordinara de Consiliu local in data de 6 septembrie 2011
 
  1. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 123/2009 (aprobarea componentei consiliilor de administratie ale regiilor autonome de subordonare locala: R.A.T., R.A.T.U.C. si R.A.D.P. Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 122/2010.
  2. Proiect de hotarare privind acordarea „diplomei de aur” si a unui premiu in valoare neta de cate 500 lei, de la bugetul local pe anul 2011, celor 105 cupluri clujene care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta, conform Hotararii nr. 4/2011.
  3. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., imobil de locuit cu trei apartamente P+E+M, str. Ludwig van Beethoven nr. 12; beneficiar: Atanasiu Nicolae.
  4. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., imobil de locuinte colective P+2E, str. Mioritei nr. 8; beneficiar: Holobutiu Daniel.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., imobil de locuinte colective D+P+3E+M, str. Buna Ziua nr. 34-36; beneficiar: Bulieris Florin.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – bdul. Muncii sud si P.U.D., sediu birouri S+P+3E; beneficiara: SC EUTERM SRL.
  7. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – Calea Turzii nr. 241E si P.U.D. locuinte colective D+P+4E+R si D+P+3E+R; beneficiari: Pintea Maria si asociatii.
  8. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – str. Gheorghe Sincai – str. Samuil Micu – str. Memorandumului – str. Napoca; beneficiar: Moldovan Marin.
  9. Proiect de hotarare privind aprobarea avizelor de oportunitate ale Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism.
  10. Proiect de hotarare privind aprobarea avizelor Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului si de urbanism.
  11. Proiect de hotarare privind vanzarea spatiului cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, Bdul. Eroilor nr. 48 ap. 3 catre SC FLORA SA.
  12. Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.
  13. Proiect de hotarare privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, aferent spatiului comercial nr. 48, situat in municipiul Cluj-Napoca, Aleea Bibliotecii nr. 10 (fosta Pta. Marasti nr. 13), inscris in CF nr. 251414-C1-U10 Cluj-Napoca (provenita din conversia de pe hartie a CF nr. 143171 Cluj), sub nr. topo 23708/3/XLVIII.
  14. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, zona Borhanci si inscrierea in cartea funciara a contractului de concesiune in favoarea SC COMPANIA DE APA SOMES SA.
  15. Proiect de hotarare privind retragerea dreptului de administrare a Regiei Autonome a Domeniului Public asupra unor imobile situate in municipiul Cluj-Napoca si trecerea acestora in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
  16. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea nr. 532/2009.
  17. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „modernizare strada Rasaritului si alei adiacente in municipiul Cluj-Napoca”.
  18. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „modernizare alei adiacente strazilor Fantanele – Prof. Tudor Ciortea si strazile Heinrich Heine si D. I. Mendeleev” in municipiul Cluj-Napoca”.
  19. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „modernizare strada Capitan Ilie Ignat in municipiul Cluj-Napoca”.
  20. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „modernizare alei si parcari adiacente strazilor Lacul Rosu, Ciocarliei si Barsei” in municipiul Cluj-Napoca.
  21. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „modernizare alei Tarnita–Firiza adiacente la Calea Manastur” in municipiul Cluj-Napoca.
  22. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „modernizare strada Salcamului in municipiul Cluj-Napoca”.
  23. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „construire gradinita Bambi, str. Rovine”.
  24. Proiect de hotarare privind aprobarea participarii Municipiului Cluj-Napoca, in calitate de membru fondator, la constituirea Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Clujean si aprobarea actului constitutiv si statutului asociatiei.
  25. Proiect de hotarare privind diminuarea suprafetei supusa asocierii din spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat pe str. Bolyai nr. 7, ce face obiectul Contractului de asociere nr. 344/2008, incheiat cu FCM TRICOTAJUL si diminuarea proportionala a cotei de asociere.
  26. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 406/2007 (vanzarea terenurilor proprietate privata a statului roman, aferente imobilelor nationalizate sau ale celor construite din fondurile statului), asa cum a fost modificata si completata prin Hotararea nr. 339/2009.
  27. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Crisan nr. 36 si inscrierea in cartea funciara a contractului de concesiune, in favoarea lui Farcas Marian Dorel.
  28. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice pentru dezlipirea terenului in suprafata de 78.226 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, zona Lomb si atribuirea loturilor in suprafata de 500 mp. persoanelor care beneficiaza de prevederile Legii nr. 341/2004.
  29. Proiect de hotarare privind adoptarea Raportului grupului de lucru pentru actualizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca in domeniul invatamantului preuniversitar.
  30. Proiect de hotarare privind aprobarea alocarii sumei de 85.321 lei de la bugetul local pe anul 2011, pentru achitarea taxelor aferente schimbului de imobile intre municipiul Cluj-Napoca si Congregatia „Surorile Maicii Domnului”.
  31. Diverse.
 
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca