Ref: Piata volanta in cartierul Andrei Muresanu
 
O noua piata volanta va fi data in folosinta de Primaria Cluj-Napoca. Luni, 12 septembrie 2011, intre orele 15.00 si 19.00, in Piata Ion Agarbiceanu (fosta Engels) din cartierul Andrei Muresanu, locuitorii din aceasta zona a orasului vor avea ocazia sa achizitioneze fructe, legume, produse apicole direct de la producatorii din judet, la preturi cat mai accesibile.  
 
Piata volanta din cartierul Andrei Muresanu va fi deschisa, pe platoul amenajat prin inchiderea circulatiei aleii care face legatura intre strada Moise Nicoara si strada Alexandru Bohatiel. Accesul producatorilor se face incepand cu ora 14.00.
 
Producatorii au obligatia sa dovedeasca calitatea de producator agricol si sa pastreze curatenia in spatiul pus la dispozitie de Primarie. In cazul in care acestia vor incalca angajamentul luat fata de Primarie, vor fi evacuati si nu li se va mai permite accesul in aceasta piata volanta. 
 
Primaria municipiului Cluj-Napoca nu va impune preturile de referinta valabile pentru celelalte piete agroalimentare administrare de municipalitate.
 
Background
 
57 de producatori agricoli au vandut fructe, legume, carne, produse din carne in piata volanta de pe platoul amenajat in Piata 14 Iulie, organizata marti, 6 septembrie 2011. 
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca