Ref: Revenirea comunei Feleacu in Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara a Zonei Metropolitane Cluj.
 
Joi, 29 septembrie 2011 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Cluj. Reprezentantii comunelor Aiton, Apahida, Baciu, Bontida, Borsa, Caianu, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Feleacu, Floresti,  Gilau, Garbau, Jucu, Petrestii de Jos, Savadisla, Sanpaul, Tureni si Vultureni au avut ocazia sa ofere partenerilor informari cu privire la implementarea Planului Integrat de Dezvoltare pentru polul de crestere Cluj-Napoca, Zona Metropolitana Cluj dar si sa-si expuna dificultatile intampinate in cadrul procesului de absorbtie a fondurilor europene.
 
In cadrul aceleasi intalniri, a fost votata cu unanimitate revenirea comunei Felecu in cadrul ADI ZMC. In urma votului membrilor, a fost ales cu 15 voturi si vicepresedintele ADI ZMC, in persoana primarului comunei Ciurila, Cristinel Teodor Popa.
 
Persoana propusa si desemnata ca imputernicita sa reprezinte membrii ADI ZMC in activitati notariale si juridice este incepand de astazi juristul Lucia Lupea, Sef Serviciu Achizitii Publice din cadrul Primariei Cluj-Napoca.
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca