Ref: Sala Polivalenta, finalizata in proportie de 45,1%
 
Lucrarile la Sala Multifunctionala de Sport se deruleaza conform graficului de lucrari astfel incat termenul de finalizare din luna mai 2012 sa fie respectat. Procentul de realizare a investitiei a ajuns la 45,1%.
 
In prezent se monteaza grinzi prefabricate la planseele de la etajele 1, 2 si 3 si colturile salii principale de joc si grinzi metalice pentru sutinere scari prefabricate de la etaj I si II. Se monteaza gradenele inclinate intre parter si etajul I, etajul I si etajul II si pentru tribunele 1 si 2, reprezentand 35% din totalul gradenelor. Concomitent se executa lucrari de cofrare, armare, turnare a elementelor monolite de la parter si etajele I si II. Au inceput lucrarile si la instalatia sanitara si canalizare sub placa de sol, instalatiii electrice curenti tari-curenti slabi, iluminat de urgenta si siguranta, instalatie degivrare rampe auto.
 
In aceasta saptamana s-au livrat pe santier primele trei tronsoane din componenta unei ferme metalice din structura de rezistenta a acoperisului. Odata montate, aceste ferme metalice vor avea o deschidere de 76 m si o greutate de 31 tone/bucata.
 
La exterior se executa lucrari de infrastructura pe latura adiacenta liniei de tramvai (umpluturi perimetrale in jurul diafragmelor din subsol si hidroizolatii) si se monteaza instasatia de hidranti, canalizare menajera si canalizarea pluviala pentru retelele exterioare.
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca