Ref: Depunerea cererilor de finantare pentru activitati nonprofit de interes local

Primaria municipiului Cluj-Napoca organizeaza, pentru anul 2012, sesiunea de selectie a proiectelor de finantare nerambursabila pentru activitati nonprofit de interes local. Cererile de finantare nerambursabila trebuie sa fie complete si intocmite conform Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile de la bugetul local alocate pentru activitati nonprofit de interes local, cap.II, punctul 9.
Depunerea cererilor de finantare se va face la Registratura Primariei pana la data de 31 ianuarie 2012. Proiectele se vor depune in doua exemplare. Proiectele incomplete sau depuse dupa 31 ianuarie 2012 nu vor fi luate in considerare.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Directia comunicare, relatii publice si turism – Biroul invatamant, cultura, culte, sport, societate din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca, Calea Motilor, nr. 1-3, cam. 53, tel. 0264.596.030, interior 4610, site-ul www.primariaclujnapoca.ro. (Administratie – Regulamente locale – Regulamentul privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Cluj-Napoca, alocate pentru activitati nonprofit de interes local si a unor masuri pentru punerea in aplicare a acestuia, respectiv Administratie- Regulamente locale-Modalitati de finantare nerambursabila a structurilor sportive in 2011).''

Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca