Ref: 4000 de vizitatori, interesati de municipiul Cluj-Napoca la Targul International de Turism de la Berlin

Primaria municipiului Cluj-Napoca a participat, pentru al doilea an consecutiv, la cel mai mare targ de turism din lume, Targul International de Turism de la Berlin, unde au fost prezenti expozanti din 187 de tari si care a reunit peste 110.000 de vizitatori de specialitate.
 
In cadrul targului, timp de 5 zile, in perioada 7-11 martie 2012, peste 11.000 de companii si-au prezentat oferta de produse si servicii.
 
Standul municipiului Cluj-Napoca a fost vizitat de peste 4000 de vizitatori. Prin urmare, prezenta municipiului Cluj-Napoca la Targul International de Turism de la Berlin poate fi considerata ca fiind un nou succes in incercarile municipalitatii de a promova valorile si atractiile orasului nostru nostru in afara granitelor tarii. In cadrul targului, la standul municipiului Cluj-Napoca au fost distribuite diverse materiale, traduse in limbile engleza si germana, care promoveaza principalele obiective turistice a municipiului.  

Standul romanesc din cadrul  Targului International de Turism de la Berlin, a reunit  45 de expozanti pe o suprafata de 407 metri patrati, sub motto-ul ”Explorarea Gradinii din Carpati”. Standul Romaniei a fost impartit pe regiunile turistice Banat, Transilvania, Maramures, Moldova si Bucovina, dar si coasta Marii Negre si Delta Dunarii.

 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca