Noi sectii de politie locala si al 7-lea club pentru pensionari
 
Primaria municipiului Cluj-Napoca a demarat anul trecut un proiect privind amenajarea de sectii de Politie locala pentru locuitorii din cartiere, primul proiect de acest gen in incercarea noastra de a descentraliza Politia locala si de a o aduce mai aproape de cetatean si de problemele cu care se confrunta, Primaria avand un plan de extindere a unor astfel de sectii in toate cartierele orasului.
 
Sectie de politie si club de pensionari in Grigorescu
 
Pentru locuitorii din cartierul Grigorescu a fost inaugurat astazi, 31 mai 2012, un imobil in care va functiona sectia de politie locala nr. 5 si un club pentru pensionari.
 
Spatiul are o suprafata de 100 de mp (60 mp – pentru clubul pensionarilor si 40 mp pentru sectia de politie locala) si a fost realizat cu ajutorul firmei Coral, care ne-a acordat o sponsorizare pentru amenajarile aferente. Costul total al lucrarilor s-a ridicat la suma de 111.000 lei
 
Lucrarile realizate pentru cele doua institutii cu functiuni specifice au fost: amenajarea de birouri, holuri, sala club, grupuri sanitare pe sexe, accese separate, lucrari de amenajari, compartimentari interioare, instalatiile aferente, dar si lucrari de inlocuire a tamplariei exterioare.
 
Sectia nr. 5 a Politiei locale va fi alcatuita din cate 6 inspectori de la Serviciul Ordine si Siguranta Publica. De asemenea, in aceasta sectie vor fi prezenti si politisti locali de la celelalte servicii de specialitate ale Directiei Politia Locala – Control urbanism si disciplina in constructii, Control protectia mediului si igienizare, Inspectie comerciala, Control trafic rutier.
 
In ceea ce priveste clubul pensionarilor inaugurat astazi, acesta  este cel de-al 7-lea astfel de club pe care-l deschidem in oras pentru varstnicii clujeni. Avem in total 2000 de pensionari in evidentele noastre, dintre care 1000 frecventeaza aproape zilnic cluburile realizate de municipalitate. Aici acestia au posibilitatea de a se intalni cu persoane de varsta lor, de a lega prietenii si au ocazia sa urmareasca emisiuni si filme la TV, sa citeasca presa, sa joace remy sau sah.
 
Sectia 6 de Politie locala din Zorilor
 
Sectia 6 de pe strada Observatorului nr. 1, bl OS1 are o suprafata de 50,60 mp. Spatiul a fost impartit in 2 birouri, iar structura organizatorica este aceeasi cu cea de la sectia 5 din Grigorescu.
 
Au fost realizate lucrari de reparatii tencuieli, zugraveli, tamplarie, pardoseli din parchet, revizuiri ale instalatiei electrice si suplimentari ale corpurilor de iluminat.
Valoarea totala a acestor lucrari realizate de ANDO CONSTRUCT a fost de  28.277 lei.