"Stim cu totii ca nu exista investitie mai importanta decat cea in educatia copiilor si nepotilor nostri. Sarcina noastra, a Primariei, este aceea de a oferi institutiilor de invatamant cele mai bune conditii pentru ca acestea sa poata realiza o educatie moderna. De aceea, si in acest an, am alocat din bugetul local peste 82 de milioane de lei pentru modernizarea si repararea scolilor, dar si pentru bursele elevilor.
Cu bucuria de a va fi aproape va felicit pe Dumneavoastra, profesorii clujeni, pentru daruirea de care ati dat mereu dovada si pe Dumneavoastra, parintii clujeni, pentru ca ati stat mereu aproape de scoala si ati inteles importanta educatiei intr-un oras cu adevarat european.
Dragi elevi, va doresc mult succes in noul an scolar si nu uitati ca Daca ai carte, ai parte in viata!
Am deosebita onoare si placere de a va ura tuturor reusite, note mari si sa duceti mai departe traditia si prestigiul invatamantului clujean."
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca
 
Primaria Cluj-Napoca a efectuat in aceasta vara lucrari de reparatii la 79 de scoli, gradinite si crese.
 
Lucrarile efectuate au constat in reparatii instalatii sanitare, de incalzire, electrice, reparatii constructii (igienizari, fatade, termoizolatii, tamplarii, pardoseli, usi, reparatii acoperis, zugraveli).
 
Valoarea totala a lucrarilor la cele 79 de unitati de invatamant s-a ridicat la suma de 5.027.341,67 lei (cu TVA).