„Dragi clujeni,
 
Cu ocazia Sfintelor Sarbatori, va doresc sa aveti parte de zile minunate si liniste sufleteasca, de un Mos Craciun darnic si bun. Va multumesc pentru onoarea pe care mi-ati facut-o sa vorbesc in calitate de primar al orasului Cluj-Napoca, inima Transilvaniei. Suntem impreuna la sfarsitul unui an greu, sa ne strangem langa familiile noastre, langa prieteni, la adapostul bradului de Craciun si sa ne oferim un prilej de liniste.
 
Locuim impreuna intr-un oras minunat, ne propunem de la an la an sa gasim mai multa energie pentru acele proiecte care odata finalizate sa ne faca sa spunem mai des si cu mandrie despre Cluj-Napoca: "Ma simt bine acasa".
 
Orasul nostru este plin de viata, pulseaza de tinerete si prospetime, copiii si tinerii nostri sunt plamanii acestui oras iar datorita lor, Cluj-Napoca a castigat titlul de Capitala Europeana a Tineretului pentru anul 2015. Merita sa ne mandrim cu asta.
 
Apreciez deopotriva, parintii care isi educa frumos copiii, bunicii care ii tin aproape de valorile autentice, prin modelul lor de viata, profesorii din scoli care trudesc sa le modeleze viitorul si, nu in cele din urma, Biserica si rolul ei esential de indrumator si protector spiritual.
 
Va doresc in final, dragii mei concetateni, multa sanatate si putere sa va realizati cele mai frumoase vise in noul an. Imi doresc ca 2013 sa ne gaseasca mai zambitori, mai curajosi si mai optimisti in viitorul comunitatii pe care o iubim.
 
Va doresc din toata inima Sarbatori Fericite si La multi ani!”
 
Emil Boc
Primarul Municipiului Cluj-Napoca