INVITATIE



                        Potrivit Dispozitiei nr. 88 din 10.01.2013, se convoaca Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca in sedinta de indata in ziua de joi, 10.01.2013, ora 13:00, in Sala de sticla de la sediul din str. Motilor nr. 3, cu urmatorul proiect al ordinii de zi:


1.                  Proiect de hotarare privind incetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei Elena-Ramona Uioreanu si al doamnei Steluta Gustica Cataniciu, din partea U.S.L.si validarea mandatelor consilierilor locali supleanti Dan Stefan Tarcea si Irimie Emil Popa, din partea U.S.L.

2.                  Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 271/2012 (organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 356/2012.

3.                  Proiect de hotarare privind aprobarea acoperirii definitive din excedentul bugetului local a deficitului sectiunii de dezvoltare, pe anul 2012 cu suma de 32.036.886 lei.

4.                  Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de Actiune pentru Energie Durabila in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse, cu Obiectivul I, Aria de concentrare tematica 4 – Imbunatatirea mediului inconjurator.

5.                  Proiect de hotarare privind exprimarea Angajamentului de a aloca resursele financiare pentru cele trei schite de proiect depuse in cadrul Programului de Cooperare  Elvetiano-Roman vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse, cu Obiectivul I, Aria de concentrare tematica 4 – Imbunatatirea mediului inconjurator.

6.                  Proiect de hotarare privind aprobarea contractelor de mandat incheiate cu asociatiile de proprietari pentru reabilitarea termica a blocurilor de locuit prin accesarea de fonduri europene.

7.                  Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 84.000 lei de la bugetul local pe anul 2013 pentru sprijinirea activitatii Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare, constand in acordarea a doua mese pe zi (pranz si cina) pentru 10 persoane, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

8.                  Proiect de hotarare privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Extraordinare si Ordinare a Actionarilor la Fotbal Club Universitatea Cluj, din data de 28.01.2013, ora 12:00 si, respectiv, ora 13:00.



P R I M A R ,

         EMIL BOC