Sprijin pentru investitorii din parcurile industriale clujene

Compania Emerson este primul investitor pentru care Primaria Cluj-Napoca a acordat in acest an ajutor de stat regional si de minimis pentru sprijinirea investitiilor ce urmeaza a fi realizate sau au fost realizate pe raza municipiului.

 
“Am semnat o conventie pentru sprijinirea companiei Emerson, din parcul Tetarom II. Este vorba despre o scutire de impozite pe cladiri pentru urmatorii 5 ani, ajutor minimis si ajutor de stat, in valoare de 1,6 milioane de euro. 
Politica Primariei Cluj-Napoca este una proactiva, pentru a susține investitiile si deci crearea de locuri de munca, esentiala pentru dezvoltarea comunitatii noastre. Exista in analiza si alte solicitari, pentru companii din diferite domenii de activitate, care vor fi propuse spre aprobare”, a explicat primarul Emil Boc.

Emerson are in prezent 1800 de angajati la Cluj-Napoca si estimeaza ca pana in 2016 numarul angajaților va ajunge la 3.400. Compania va investi totodata intr-o cladire de birouri si doua hale de productie in parcul Tetarom 2.