Proiectul ordinii de zi al ședinței ordinare a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, din data de 7 iunie 2022

  1. Proiect de hotărâre privind conferirea titlului de cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca sportivului Alexandru Florin-Bologa, personalitate marcantă a judoului românesc și internațional. Proiect din inițiativa domnului Radu Boloveschi, consilier local.

  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general rectificat al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2022. Proiect din inițiativa primarului.

  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ordine și siguranță publică al Direcției Generale Poliția locală a municipiului Cluj-Napoca, pentru anul 2022. Proiect din inițiativa primarului.

  4. Proiect de hotărâre privind unele măsuri referitoare la organizarea și funcționarea Primăriei municipiului Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

  5. Proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile, situate în municipiul Cluj-Napoca, din domeniul public al Municipiului Cluj-Napoca în domeniul public al Județului Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

  6. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca a unui imobil cu destinație de drum (legătură rutieră între strada Borhanciului și strada Bicaz) și însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  7. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca a unui imobil cu destinație de drum (legătură rutieră între strada Gheorgheni și strada Borhanciului) și însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  8. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca a unui imobil cu destinația de drum și însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Gheorgheni în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  9. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca a unui imobil cu destinația de drum și însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Alecu Russo în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  10. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca a unui imobil cu destinația de drum și însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Hodăi în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  11. Proiect de hotărâre privind preluarea în proprietatea privată și trecerea în proprietatea publică a municipiului Cluj-Napoca a imobilului-teren, cu destinația de drum, identificat cu nr. cad. 341690, înscris în C.F. nr. 341690 Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

  12. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită, Fundației Prison Fellowship România, a imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Sobarilor nr. 29. Proiect din inițiativa primarului.

  13. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Mikó Imre din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  14. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Nicolae Cristea din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  15. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului Aleea Băița din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  16. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Onisifor Ghibu din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  17. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Branului din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  18. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilului, situat în strada Mihail Kogălniceanu nr. 9-11, Colegiul Național Emil Racoviță din municipiul Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului și a doamnei Alexandra Oană, consilier local.

  19. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea imobilului strada Porțile de Fier din municipiul Cluj-Napoca, în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Proiect din inițiativa primarului.

  20. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru alipirea imobilelor identificate prin nr. cadastrale 344295, 331698 și 277398, situate în municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 104-106. Proiect din inițiativa primarului.

  21. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice de apartamentare și înscriere în cartea funciară a imobilului identificat prin nr. cad. 345675-C1, situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Predeal nr. 28. Proiect din inițiativa primarului.

  22. Proiect de hotărâre privind însușirea Documentației tehnice pentru înscrierea în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilului situat în Calea Dorobanților nr. 56, Liceul de Arte Vizuale Romulus Ladea din municipiul Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

  23. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului în suprafață de 200 mp., situat municipiul Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu nr. 3, jud. Cluj, înscris în C.F. nr. 284087 Cluj-Napoca, sub A1, cu nr. cad. 6377 (nr. C.F. vechi 635 N). Proiect din inițiativa primarului.

  24. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului în suprafață de 1.694 mp., situat în municipiul Cluj-Napoca, str. George Barițiu nr. 10-12, înscris în C.F. nr. 258165 Cluj-Napoca, cu nr. cad. 258165 (nr. C.F. vechi 8049, nr. topo. 781, 782). Proiect din inițiativa primarului.

  25. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de locațiune a unor contracte, având ca obiect locuințe construite de către A.N.L., situate în municipiul Cluj-Napoca, Calea Florești nr. 58B, bl. 6. Proiect din inițiativa primarului.

  26. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – etajare corp C1, str. Jan Huus nr. 7; beneficiară: Crișan Cornelia. Proiect din inițiativa primarului.

  27. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Construire locuință unifamilială (S)+P+E, str. Doinei nr. 45G provizoriu; beneficiare: S.C. Dezimo Clu S.R.L. și SC. Imoinstant S.R.L. Proiect din inițiativa primarului.

  28. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Extindere și etajare locuință unifamilială în vederea realizării a două unități locative, S+P+E, str. Răsăritului nr. 17; beneficiar: Asoltanei Ionuț. Proiect din inițiativa primarului.

  29. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Construire locuință unifamilială S+P+E+M, str. Amos Frâncu nr. 6A; beneficiari: Weber Tibor Rudolf și Weber Csiky Borka Boglarka. Proiect din inițiativa primarului.

  30. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Construire locuință unifamilială D+P+M, str. Aurel Ciupe nr. 4; beneficiară: Varodi-Abrudan Monica. Proiect din inițiativa primarului.

  31. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Construire locuință unifamilială P+E, amenajări exterioare, str. Octav Băncilă nr. 24A; beneficiară: Nipo Imob Construct S.R.L. Proiect din inițiativa primarului.

  32. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Construire locuință unifamilială S+P+E, str. Prof. Nicolae Mărgineanu nr. 25; beneficiari: Birtaș Viorel Teofil și Birtaș Angela Victoria. Proiect din inițiativa primarului.

  33. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. – Construire imobil cu funcțiuni mixte (prin extindere și etajare locuință) P+2E, str. Mărășești nr. 78; beneficiari: Mureșan Corneliu Sergiu și Mureșan Debora Vetuța. Proiect din inițiativa primarului.

  34. Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.Z. – corectare limită între U.T.R. ZCP_M4 și U.T.R. SZCP_Is, str. George Coșbuc nr. 4-6; beneficiari: Petri Nicolae și Petri Daniela Denisa. Proiect din inițiativa primarului.

  35. Proiect de hotărâre privind aprobarea MASTERPLAN – Zona industrială Bdul Muncii sud și teritoriile adiacente. Proiect din inițiativa primarului.

  36. Proiect de hotărâre privind modificarea parțială a documentației „Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Cluj-Napoca”, aprobat prin Hotărârea nr. 493/2014, în vederea punerii în executare a Sentinței Civile nr. 1089/2021 a Tribunalului Cluj, rămasă definitivă prin Decizia Civilă nr. 1060/2021 a Curții de Apel, pronunțate în Dosarul nr. 2111/117/2019. Proiect din inițiativa primarului.

  37. Proiect de hotărâre privind modificarea parțială a documentației „Actualizare Plan Urbanistic General al Municipiului Cluj-Napoca”, aprobat prin Hotărârea nr. 493/2014, în vederea punerii în executare a Deciziei Civile nr. 1445/2021 a Curții de Apel Cluj, pronunțată în Dosarul nr. 2110/117/2019*. Proiect din inițiativa primarului.

  38. Proiect de hotărâre privind numirea administratorilor în Consiliu de administrație al regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

  39. Proiect de hotărâre privind numirea administratorilor în Consiliu de administrație al regiei Societății Comerciale Termoficare Napoca S.A. Proiect din inițiativa primarului.

  40. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei mandatului administratorilor provizorii la S.C. Cluj Innovation Park S.A., până la finalizarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de administrație, dar nu mai mult de două luni, conform art. 64¹ alin. 5 din O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare. Proiect din inițiativa primarului.

  41. Proiect de hotărâre privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Municipiului Cluj-Napoca, prin Consiliul local, în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acționarilor la Societatea Sala Polivalentă S.A., care va avea loc în sala de conferințe a Sălii Polivalente, în data de 23.06.2022, ora 14 (prima convocare) și, respectiv, 24.06.2022, ora 14 (a doua convocare). Proiect din inițiativa primarului.

  42. Proiect de hotărâre privind unele măsuri referitoare la comercializarea de către producătorii agricoli a fructelor și legumelor de sezon pe raza municipiului Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

  43. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea nr. 393/2019 (aprobarea tarifelor distincte pentru activitatea de salubrizare menajeră pe raza municipiului Cluj-Napoca, urmare intrării în vigoare a O.U.G. nr. 74/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, a Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje și a O.U.G. nr. 196/2005 privind fondul pentru mediu, aprobată prin Legea nr. 31/2019), astfel cum a fost modificată și completată Hotărârea nr. 991/2019 și Hotărârea nr. 640/2020. Proiect din inițiativa primarului.

  44. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea nr. 593/2019 (aprobarea tarifelor pentru activitatea Centrului de gestionare a câinilor fără stăpân din cadrul R.A.D.P. Cluj-Napoca). Proiect din inițiativa primarului.

  45. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea nr. 178/2020 (încetarea aplicării taxei speciale de transport public local și aprobarea prețurilor practicate de către Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.), în sensul modificării prețurilor practicate de către Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. Proiect din inițiativa primarului.

  46. Proiect de hotărâre privind repartizarea și numirea unui reprezentant al consiliului local în Consiliul de adiministrație al Creșei pentru Educație Timpurie din Municipiul Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

  47. Proiect de hotărâre privind acordarea „diplomei de aur” și a câte unui premiu în valoare netă de 1.000 de lei, cuplurilor clujene care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Proiect din inițiativa primarului.

  48. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 45.000 lei de la bugetul pe anul 2022 al Direcției de Asistență Socială și Medicală, în vederea achiziționării de ghiozdane și rechizite pentru un număr de 450 de copii proveniți din familii defavorizate. Proiect din inițiativa primarului.

  49. Proiect de hotărâre privind acordarea sporului pentru condiții de muncă pentru salariații (funcționari publici și personal contractual) care fac parte din familia ocupațională de funcții bugetare „Administrație” și pentru salariații care fac parte din familia ocupațională de funcții bugetare „Sănătate și asistență socială” din cadrul Direcției de Asistență Socială și Medicală. Proiect din inițiativa primarului.

  50. Informare privind Raportul ce cuprinde activitatea Consiliului de administrație al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca S.A., pentru anul 2021.

  51. Informare privind Raportul ce cuprinde activitatea Consiliului de administrație al Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca S.A., pentru semestrul II al anului 2021.

  52. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Mihuț Marius Ioan și Mihuț Magdalena Anamaria, înregistrată sub nr. 467.042/1 din 21.04.2022.

  53. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Mureșan Vasile, înregistrată sub nr. 467.037/1 din 21.04.2022.

  54. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Mitre Viorel și Mitre Ioana, înregistrată sub nr. 384.621/3 din 15.03.2022.

  55. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Societatea Hora RM & Catering S.R.L., înregistrată sub nr. 725.900/3 din 30.12.2021.

  56. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Nicula Liliana Maria, înregistrată sub nr. 487.082 din 4.05.2022.

  57. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Crăciun Emilia Mariana, înregistrată sub nr. 467.069/1 din 21.04.2022.

  58. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Kallos Florin Lucian, Irimies Vasile Codrel și Aaen Gilda Maria, înregistrată sub nr. 467.062/1 din 21.04.2022.

  59. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de Marian Ioan și Marian Emilia, înregistrată sub nr. 467.054/1 din 21.04.2022.

  60. Informare privind Plângerea prealabilă formulată de NG CONSTRUCT, fam. Barabaș și fam. Popoviciu, înregistrată sub nr. 438.295 din 8.04.2022.

  61. Diverse.