În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, a fost atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Bazin de înot și echipare tehnico-edilitară în cartierul Borhanci” – care face parte dintr-un proiect mai amplu al Primăriei Cluj-Napoca, Hub-ul Educațional Borhanci.
Prin acest proiect, municipalitatea clujeană urmărește dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate (este prevăzut în complex o unitate de sănătate – centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă) și pădure-parc.
Dorim să dezvoltăm o infrastructură de natație modernă. Astfel, proiectul prevede construirea unei clădiri pe 3 niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație. Sunt cuprinse: bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă.
De asemenea, cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul HUB educațional, în valoare de 6,7 milioane euro.
Valoarea totală estimată a achiziției: 127.014.505,50 lei fără TVA. Câștigător:  Asocierea MBS GROUP S.R.L. (lider de asociere) – ASA CONS ROMÂNIA S.R.L. (asociat 1) – POLIART S.R.L. – asociat 2.