Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca anunță acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte culturale și activităţi/acţiuni sportive pentru anul 2021.
Bugetul alocat pentru această sesiune este de 18,5 milioane lei.
Finanţarea asigurată Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca poate fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului.
Depunerea dosarelor cu proiectele de finanţare nerambursabilă se face în perioada 07 mai 2021 – 07 iunie 2021, la Registratura Primăriei Municipiului Cluj-Napoca (str. Moților nr.3), la primăriile de cartier din oraș, sau online pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea Administrație – Servicii online – Depune cereri – Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive. Dosarele depuse după data menţionată mai sus nu vor fi eligibile.
Mai multe detalii:
Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiectele structurilor sportive – https://files.primariaclujnapoca.ro/…/Anunt-participare…
Finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte şi acţiuni culturale – https://files.primariaclujnapoca.ro/…/Anunt-participare…