Având în vedere temperaturile scăzute pe timpul nopţii din ultimele zile, înregistrate în Cluj-Napoca, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Siguranță Publică au desfășurat activități preventive pentru depistarea persoanelor fără adăpost.

Au fost identificate 8 persoane fără adăpost în următoarele zone: Piața Gării (5 persoane), str. Albert Eistein (1 persoană) și str. Nicolae Titulescu (2 persoane).
Persoanele respective au fost legitimate şi conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 și Centrul Social de Urgență de pe str. Dragoș Vodă nr. 36-38, unde acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială și Medicală.

Facem un apel pe această cale cetăţenilor municipiului să ne sprijine în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care observă persoane fără adăpost să sune la numărul de telefon 0264/955 -Dispeceratul Direcției Generale Poliţia Locală, pentru ca polițiștii locali să poată interveni în timp real în vederea identificării unor astfel de situații.