La începutul săptămânii viitoare,  ghiozdane și rechizite școlare pentru 350 de copii proveniți din familii marginalizate sau în risc de marginalizare vor ajunge la Direcția de Asistență Socială și Medicală (DASM). Începând cu data de 30 august,  vor fi distribuite copiilor incluși în acest program. Pentru mai multe detalii poate fi contactată Direcția de Asistență Socială și Medicală la telefon 0264.599.316 sau prin email contact@dasmclujnapoca.ro.
Alocarea în 2023 pentru această acțiune este de 52.500 lei, proiect aprobat prin HCL 658/2023, pentru un total de 350 ghiozdane echipate cu rechizite de bază.
Primăria Cluj-Napoca desfășoară anual programe care vin în sprijinul copiilor și al acelor elevi care provin din familii cu venituri reduse sau care au o situație familială de excepție, pentru a le asigura condiții decente în procesul de educație.
Prin educație avem cheia pentru a ieși din sărăcie, cheia pentru prosperitate, cel mai important antidot pentru rasism, fascism, violență și alte fenomene de acest fel. Vom continua să investim în toate componentele care alcătuiesc sistemul de învățământ clujean.