3 mai 2023:

Compania de Transport Cluj-Napoca anunță extinderea intervalului de circulație a liniei expres A1E, începând cu data de 4 mai. Astfel, prima plecare din P-ța Mihai Viteazul spre Aeroport va fi la ora 4:00, iar ultima plecare din incinta Aeroportului spre centrul orașului va fi la ora 00:00. Acest nou interval de funcționare va acoperi o mai mare parte a orarului de plecări și sosiri a zborurilor, conform ultimelor date furnizate de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca.

Noul orar poate fi consultat pe website-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy.

În urma solicitărilor călătorilor și pentru eficientizarea serviciului de linie expres vor mai exista 2 opriri, înspre Aeroport: în stația Regionala CFR și stația Constantin Prezan. Îmbarcarea se va face doar pe prima ușă a autobuzului.

Menționăm că prin scanarea codului QR amplasat atât în interiorul mijlocului de transport cât și în stații, se pot obține informații suplimentare despre această nouă linie: achiziționarea biletului, preț, traseu, stații.


O nouă linie expres de transport în comun va fi deschisă între Aeroport și Piața Mihai Viteazu, începând cu data de 2 mai 2023. Noua linie, A1E, va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări, cât și la cel de sosiri. Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. Orarul va putea fi consultat pe site-ul Companiei de Transport Public,  www.ctpcj.ro și în aplicația Tranzy. Călatorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la pretul de 6 lei / calatorie. Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.
Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport si centrul orasului, oferind o optiune rapidă si convenabilă pentru clujeni și turiști.