Primarul Emil Boc a participat, împreună cu Comunitatea Internațională de Afaceri din Cluj-Napoca (The International Committee) la a 10-a ediție a evenimentului anual „Meet the Mayor” (Întâlnire cu Primarul), un forum online unde primarul răspunde întrebărilor reprezentanților oamenilor de afaceri și experților din oraș, prezentându-le acestora planurile și viziunea municipalității în domeniile lor de interes.
„Am discutat despre situația pandemică din Cluj-Napoca, despre profilul strategic al orașului, despre investițiile imediate, pe termen mediu și lung care vor avea un impact major asupra Clujului și a zonei metropolitane. Crearea unui spațiu bazat pe calitatea vieții au clasat orașul nostru în primele orașe din Europa în materie de inovare (iCapital 2020 – Capitala Europeană a Inovării) fapt ce confirmă eforturile susținute de a plasa Clujul ca un hub european al inovării.
Am concluzionat că viitorul orașelor va fi scris de următoarele cuvinte cheie: <Verde. Digital. Rezilient> și că este datoria noastră ca membrii ai ecosistemului local să dezvoltăm proiecte și să colaborăm pentru a continua evoluția Clujului pe toate palierele”, a explicat primarul Emil Boc.
Evenimentul „Meet the Mayor” este organizat de Cluj International Committee și a fost creat pentru a încuraja deschiderea și transparența între municipalitate și comunitatea de afaceri internațională, în continuă creștere, din Cluj-Napoca și împrejurimi. Peste 100 de reprezentanți ai comunității de afaceri au participat – online – la ediția din acest an a evenimentului.