Primăria Cluj-Napoca a lansat apelul de idei pentru a XII-a ediție a Zilelor Clujului. Termen limită de transmitere propuneri: 15 aprilie 2024.

 

Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 30 mai – 2 iunie. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an până în data de 15 aprilie.

„Indiferent de anotimp, orașul are timpul lui, iar timpul lui e azi. Un azi format dintr-un ieri și dintr-un mâine pentru fiecare dintre noi.” – acestea sunt câteva dintre cuvintele rostite în cadrul celui mai mare show de drone din România, la Zilele Clujului 2023.

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 15 aprilie 2024.

Cum a fost la ultima ediție a Zilelor Clujului în câteva minute.

Noutățile despre program și activitățile din cadrul evenimentului vor fi publicate și pe pagina de facebook http://fb.com/ZileleClujului/.

Ne vedem și anul acesta în tot orașul în perioada 30 mai – 2 iunie!