Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică cu privire la Proiectul de buget al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2024, în conformitate cu prevederile Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale.

Vă invităm să participați la dezbaterea publică pe marginea Proiectului de buget pe anul 2024 miercuri, 17 ianuarie 2024, de la ora 17.00.Aceasta se va desfășura în sistem hibrid (fizic – în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca – str. Moților nr. 3 și online, pe platforma Cisco Webex).

Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere în perioada 13 – 27 ianuarie 2024 la adresa de e-mail: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier, în atenția Direcției Economice.

Documentele proiectul de buget al municipiului Cluj-Napoca pot fi consultate pe site-ul instituției noastre primariaclujnapoca.ro, sectiunea Comunitate/Cetațeni/Dezbateri publice sau AICI