Se convoacă, în şedinţă extraordinară, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, în ziua de marți, 9 ianuarie 2024, ora 12, cu proiectul ordinii de zi, conform Anexei care face parte integrantă din dispoziția numărul 1 din 3 ianuarie 2024. Ședința se va desfășura prin platforma on-line de videoconferință Cisco webex.

Proiectul ordinii de zi al ședinței extraordinare a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, din data de 9 ianuarie 2024

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular, cu structurile aferente, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru anul 2024-2025. Proiect din inițiativa primarului.

  2. Proiect de hotărâre privind alocarea, de la bugetul local, a sumei de 255.000 lei către Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru sprijinirea activității Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (S.M.U.R.D.), constând în acordarea a două mese/zi (prânz și cină), pentru 10 persoane. Proiect din inițiativa primarului.

  3. Proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumei de 240.000 lei, pentru organizarea evenimentului „24 Ianuarie 2024 – Ziua Unirii Principatelor Române”, cu sprijinul Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.