Ședința din 20 decembrie 2011

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Aprobarea rectificarii bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anulu 2011, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Aprobarea P.U.D., imobil de birouri P+E si amenajari exterioare, str. Taietura Turcului nr. 47 (Parc Tetarom I); beneficiar: Cosiliul Judetean Cluj prin SC TETAROM SA.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Aprobarea P.U.Z., str. Republicii nr. 18 – extindere si modernizare la Spitalul Clinic C.F.; beneficiar: Spitalul Clinic C.F. Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Aprobarea structurii scolare de pe raza municipiului Cluj-Napoca a unitatilor de invatamant preuniversitar, pentru anul scolar 2012-2013.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Modificarea Hotararii nr. 246/2008 (constituirea Comisiei mixte pentru spatii cu alta destinatie), astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 141/2009.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Repartizarea locuintelor, prin inchiriere, persoanelor aflate in lista finala de prioritati, aprobata prin Hotararea nr. 175/2011.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Aprobarea repartizarii, prin inchiriere, domnului Magda Macedon Gelu a locuintei situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Mehedinti nr. 41 ap. 34, locuinta construita din fonduri A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Modificarea pozitiei 5 din Anexa la Hotararea nr. 363/2011, in sensul atribuirii, prin inchiriere, doamnei Szilagyi Rozalia, a locuintei situata in municipiul Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie nr. 36, ap. 13.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Aprobarea prelungirii valabilitatii contractelor de inchiriere, incheiate cu S.C. AFFICHAGE ROMANIA S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Aprobarea prelungirii valabilitatii contractelor de inchiriere, incheiate cu S.C. PANOTAJ EXPERT S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Aprobarea prelungirii valabilitatii contractelor de inchiriere, incheiate cu S.C. NEWS OUTDOOR ROMANIA S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Aprobarea prelungirii valabilitatii Contractului de inchiriere nr. 170.022/2008, incheiat cu S.C. VIRTUAL WORLD S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Includerea in demeniul public al municipiului Cluj-Napoca si darea in administrare, Gradinitei Dumbravioara, a unor imobile situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Nasaud nr. 2.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Dezmembrarea, aprobarea inscrierii dreptului de concesiune, precum si insusirea documentatiei tehnice de dezmembrare a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr. 61-63.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Insusirea documentatiei tehnice de alipire apartamente si actualizare a informatiilor cadastrale pentru imobilele situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Constantin Daicoviciu nr. 4, parter.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Caii Ferate” si actualizarea pozitiei nr. 1297 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Gheorge Baritiu” si actualizarea pozitiei nr. 1477 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Horea” si actualizarea pozitiei nr. 1525 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Ion Luca Caragiale” si actualizarea pozitiei nr. 1561 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Emil Isac” si actualizarea pozitiei nr. 1427 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Plopilor” si actualizarea pozitiei nr. 1781 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Primaverii” si actualizarea pozitiei nr. 1628 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a imobilului „strada Oasului” si actualizarea pozitiei nr. 1699 din Anexa 4 la Hotararea nr. 532/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?

Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?

Informații suplimentare se pot obține de la:

Biroul Mass-media

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru. OK