In zilele de 14 și 15 noiembrie 2016, având în vedere temperaturile scăzute pe timp de noapte, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni de depistare şi identificare a persoanelor fără adăpost pe raza municipiului Cluj-Napoca.
Au fost identificate un număr de 16 persoane fără adăpost, dintre care, 9 persoane sunt din Cluj-Napoca și 7 din alte localităţi (Corus, Bonțida, Florești, Stolna, Hunedoara).
Toate cele 16 persoane au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 198 și Centrul Social de Urgență de pe str. Dragoș Vodă, aflate în administrarea primăriei.
Locațiile în care au fost identificate, sunt: str. Burebista nr. 9, pta Unirii nr. 19, str. Horea nr. 6, str. G. Enescu (fosta poștă), pța Mărăști, str. Henri Barbusse nr. 3 (punct gospodăresc), str. Snagov nr. 8 (parc de joacă), pța Gării, pța M. Viteazu.

Acţiunile vor continua și în perioada următoare.


Solicităm cetăţenilor să ne sesizeze în cazul în care observă persoane fără adăpost,  la nr. de telefon 0264/955 sau 0264/598784- Dispeceratul Poliției Locale.