Având în vedere temperaturile scăzute pe timpul nopţii din ultima perioadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică au desfăşurat mai multe acţiuni în perioada 01-05 ianuarie 2017 pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
În urma acţiunilor au fost identificate 21 persoane fără adăpost dintre care 18 adulţi şi 3 minori, acestea au fost legitimate şi conduse la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 şi Centrul Social de Urgenţă de pe str. Dragoş Vodă, unde au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială.
Dintre locaţiile frecventate de persoanele fără adăpost, enumerăm: str. Clinicilor, Anina, Aurel Vlaicu, pţa Mărăşti, Autogara Beta, Calea Turzii, str. Fabricii de Chibrituri, Nirajului, Fabricii de Zahăr, pţa Unirii.

Facem un apel pe această cale cetăţenilor municipiului să ne sprijine în desfăşurarea acestor acţiuni, iar în cazul în care observă persoane fără adăpost să ne contacteze la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784 – Dispeceratul Poliţiei Locale pentru a putea interveni în timp real să luăm măsurile ce se impun.