În perioada 23-24.01.2018 polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Siguranță Publică, au desfășurat mai multe acțiuni pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Cluj-Napoca.
În urma acțiunilor au fost depistate și identificate un număr de 22 persoane fără adăpost. Acestea au fost conduse la Centrul de Găzduire Temporară cu program permanent de pe strada Oașului nr. 298 și Centrul Social de Urgență de pe strada Dragoș Vodă nr. 36, unde au fost predate lucrătorilor din cadrul Direcției de Asistență Socială.
Locațiile frecventate de persoanele fără adăpost sunt: str. Clinicilor, P-ța Avram Iancu, P-ța Mihai Viteazu, P-ța Gării, P-ța Unirii, Aurel Vlaicu, Piața Mărăști, Nirajului, Muncitorilor, Nicolae Titulescu.


Facem un apel pe această cale cetățenilor municipiului Cluj-Napoca să ne sprijine în desfășurarea acestor acțiuni, iar în cazul în care sesizează persoane fără adăpost să ne contacteze la numerele de telefon 0264/955 sau 0264/598784 Dispeceratul Poliției Locale pentru a putea interveni în timp real și a lua măsurile ce se impun.